Atrakcje do drewnianego domku

My nie mamy takiego domku ale myślę że gdyby był to w środku może dałabym jakiś mały dywanik stoliczek krzesełko kredki kolorowanki może jakoś malutką półeczkę na książki bajeczki

Koleżanki mamy dla dzieci drewniany domek połączony z placem zabaw, domek jest na podeście 1,45m. Chciałabym dokupić/dorobić w domku jakieś atrakcje którymi dzieci trochę by się zajęły. W zasadzie szukam chyba alternatywy dla kuchenki, bo kuchnię mają w domu, nie chciałabym dublować zabawek tym bardziej że ona cieszy się średnim zainteresowaniem. Co Wasze pociechy mają w domkach? 

moze taki stoliczek na wode i piasek kinetyczny 

widzialam go w action za 100 zł 

Pina domek jest w ogrodzie, domek co prawda zadaszony, ale jak deszcz zacina to wewnątrz jest mokro (na dwóch śnią ach są okienka, a na jednej drzwi więc dywaniki i książeczki odpadają przede wszystkim też ze względu na brudne rączki. Mam też na myśli zabawki które mogą być w domku na stałe tzn nie będę ich musiała sprzątać przed deszczem :) 

My dopiero będziemy robić taki domek, damy tam zastawę dziecięcą do zabawy, stolik, krzesła i kuchnie. Napewno będa mieć dzieci świetna zabawę. 

Widziałam w Lidlu taką kuchenkę ogrodową dla dzieci, gdzie można sypać piasek, nalać wody, łopatki, grabki itp - można jak to moja córka mówi gotować bajorko, taki rodzaj kuchni z pewnością zbudzi większe zainteresowanie niż taka kuchenka domowa. 

Można też kupić ogrodowy telefon wydający odglosy, lunetę do podglądania, są różne maszty np. z piratem (w zależności od preferencji dzieci), stery, kierownice itp wszystko zależy czy dla chłopca czy dla dziewczynki ale moja córka też lubi się bawić sterem.

Można też dokupić mały plastikowy stoliczek czy krzesełka.

A może jakby przenieść tą kuchnie którą mają w domu to w tym drewnianym domku by się lepiej sprawdziła :) 

ja mam domek na działce wszystko co tam miała to były zabawki przeniesione z domu ;) czyli kuchenka zestaw sprzatający akcesoria typu kubeczki dzbanuszki;) tata zrobił półeczkę na której stały szklane słoiczki z różnymi "przyprawami";) 

a... jedno co było nowe;) dziadek przywiózł jej pieniek i musiał być w domku ;) do siedzenia;) hehe to tak z nowości;)

Masz jakieś stoliczek krzesełka i zestaw filiżanek kubeczków moja córka bardzo lubi się tak bawić

u nas teść robi takie domki, ale nasza córka jeszcze się nie doczekała, ale można tam wstawić taką kuchnie zabawkową stoliczek, krzesełka tablicę do rysowania jakieś naczynia 

My nie mamy ale mi się bardzo marzy taki domek ja właśnie myślam żeby kuchnie dać do domku , jakieś girlandy świetlne , mini materacyk albo siedzisko żeby było na czym usiąść jakieś radio czy coś tego typu i jakąś sztuczna roślinke

ja też czekam aż teść się obrobi i właśnie zrobi naszej gwieździe taki domek 

A może jakieś kwiatki też powiesić, by Mała podlewała i miała swoje w domku?

w lidlu jest bardzo dużo fajnych zabawek 

Warto kupić jakąś konewkę plastikowa np do kuchni super toster i czajnik był teraz w Lidlu drewniany 

my domku nie mamy, poki co jest namiocik, w srodku kocyk, chrupki kukurydziane, podusia i klocki, przed namiotem taczka, konewka i paskownica z zabawkami, syn ciagle w ruchy wiec nigdzie miejsca nie zagrzeje, takze dopiero jak "osiądzie" trochę na miejscu to pomyślimy o jakims domku 

Ja tez lubię zabawki z lidla są świetne i dobrej jakości 

Teraz w sinsayu się pojawiły fajne drewaniane zabawki, widziałyście?

Ja w Lidlu uwielbiam kupować zabawki , ale najbardziej te drewniane edukacyjne . Stosunek cena do jakości jest super ! 

W sinsay Juz Mam upatszony zestaw samochodowych lub zestawu ci her stil 

drewniane

i w zostawie sa farbki zeby wszystko po malowac :D 

w action tez bardzo fajne sa zabawki drewniane