właśnie w tym jest problem ze wiekszosc nie dopytuje sie co podpisuje ani tego nie czyta…
Jedne osoby nie mają tego w zwyczaju zaś inne nie mają siły w szpitalu i sobie odpuszczają.
Teraz to chyba standard w szpitalach, szczególnie w duzych miastach. Ale okazuje się, że np. badanie słuchu wwarto powtórzyc, bo czasem wady pokazują się trochę póxniej. Znam przypadek wśród znajomych właśnie i to nie jeden, że dziecko miało powazne kłopoty ze sluchem, które yszły w okresie przedszkol;nym.
u nas tez były i wszystko jest ok
u nas też były, to chyba teraz rutyna
Bardzo się bałam wrodzonej niedoczynności tarczycy, bo moja tarczyca od kilku lat działa na sztucznych hormonach i bałam się, że może w czasie ciąży wystąpiły jakieś niedobory u maluszka,.
ciekawe jak będzie u mnie
ja tez sie nad tym zastanawiam
Widziałam,że niektóre mamy strasznie przeżywały fakt pobrania krwi z piętki .
ta krew z piętki to przecież dla dobra naszych dzieci, bardziej boli je szczepionka niż ta pobierana krew
U nas wszystkie badania wyszły ok
u nas tez na szczescie
Pewnie,że to dla dobra dzieci i takie badania są bardzo potrzebne.
U nas również wszystkie badania były prawidłowe i mam nadzieje że będzie tak najdłużej.
u Nas na szczęście wszytskie badania wyszły poprawnie.
u nas też było w porządku, dobrze że takie badania robią maluszkom
i że są robione te badania w szpitalu znaczy że pobierają próbki do BADAŃ, Nasze były wysyłane do dużego miasta
Takie maluszki szybko zapominają, ból po pobraniu krwi na badania, a to ważna sprwa
zgadza sie tylko mocno placza az serce boli jak sie widzi takiego placzacego maluszka
Mojej niuni jak pobierali krew to jej tatuś z wrażenia zemdlał