Mój lekarz zawsze wszystkie wyniki badań wpisuje do karty ciąży pomimo to ja zawsze mam wszystkie oryginalne wyniki badań przy sobie, nigdy nie wiadomo kiedy będą potrzebne.
żona miała dobre wyniki.tylko infekcje kilka kilka razy
tez z wynikami nie miałam problemów, infekcja jest raczej normalna w ciąży;)
Co za historia dobrze że to tylko pomyłka
Mój lekarz też wszystko umieszczał w karcie ciąży także wszystko było w niej ujęte, każde badanie.
Ja kartę ciąży i wyniki badań zawsze miałam przy sobie jak gdzies jechałam.
karte ciąży tez zawsze nosiłam przy sobie
Dokładnie, ja równiez zawsze w ciąży nosiłam wszystkie wyniki badan ze soba. Nie wiadomo kiedy mogły sie przydac
Ja wyników badań nie nosiłam bo nie miała bym gdzie ale karte ciąży obowiązkowo
teraz mam kartę i wyniki w torebce w razie czegoś, bo niegdy nic nie wiadomo.
karta ciązy to podstawa jest tam wszystko a najważniejsza to grupa krwi
Ja od początku ciąży karte ciazy i swoje wyniki nosze zawsze w torebce przy sobie.
Ja też nosiłam kartę ciąży w torebce. Dobrze, że to nie jest powod do cc.
moja zona takze miała przy sobie te podstawowe dokumenty
Ja tez zawsze mialam przy sobie karte ciazy na szczescie byla mala i nie zajmowala zbyt duzo miejsca w torebce w ktorej i tak juz praktycznie znajduje sie wszystko
Dopiero przede mna to badanie… Ale kazde z badan jest dla mnie stresujace, mam taki charakter, ze zaraz potrafie sie tak nakrecic…
współczuję przeżytego stresu, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze
Też współczuję stresu. Ja na szczęście miałam wszystkie wyniki dobre, czyli tam gdzie trzeba ujemne
ja właśnie ostatnio robiłam badanie na hbs, wyszło ujemne co mnie bardzo cieszy, teraz czekają mnie kolejne, mam nadzieję że również wszystko będzie ok
ja także mialam ujemne