Oj tak, basen to niezła frajda dla dzieci w każdym wieku. Mój starszy synek uwielbia pluskać się w wodzie. W tamtym roku nie inwestowaliśmy w żaden basen, bo miał zaledwie rok. Do zabaw wystarczyła mu duża plastikowa kastra budowlana, do której nalewaliśmy ciepłej wody, wrzucaliśmy zabawki i syn miał super atrakcję w ciągu dnia ![]()
Chyba każde dziecko uwielbia pluskać się w wodzie. Lato zatem jest najlepszym czasem na wodne szaleństwa. My rodzice powinniśmy zadbać o bezpieczeństwo i wygodę naszych maluchów. SPrawdźcie, czym kierować się, aby wybrać najlepszy basen dla naszych pociech?
basenik cudna sprawa
ZAZDRO my mieszkamy niestety w bloku i możemy pomarzyć
My posiadamy duży basen stelażowy i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni
Pięcioletnia córka ma dużo miejsca na naukę pływania, zabawę na materacach, pontonach, granie w piłkę, synek jak na razie kompie się w brzuszku razem z mamusią, w przyszłym roku będziemy musieli zakupić dla niego malutki basenik, bo do stelażowego niestety nie da się nagrzać tak dużej ilości wody ![]()
W tym roku planowałam kupić jakiś większy basen dla rodzinki mojej
Basenik to super opcja na upały. My kupiliśmy malutki z daszkiem i zjeżdżalnia na początku
Masz jakieś zdjęcia?
My mamy taki ala park wodny. Że córka może z jechać z takiej zjeżdżalni i pobawić się rzucaniem piłeczek do obręczy
Widziałam teraz fajna promocje w Kauflandzie na baseniki dla dzieci przecenione 120 na 50 zł za połowę ceny
Przede wszystkim powinien byc dostosowany do wieku i wielkości dziecka to podstawa moi rodzice kupili malemu na jego pierszy dzien dziecka basen z nadzieją ze bedzie mial cale lato z niego ogromna frajde duzo gadzetow dmuchana zjeżdżalnia jakies kolorowe rybki itd skończyło sie na tym ze z basenem bylo wiecej rozkladania niz kapania noszenia ciepłej wody z domu i sami dziadkowie uznali ze jednak prezent nie jest dostosowany do wieku bo jest poprostu za duzy został schowany na strych i zostanie wyjety następnego lata moze wtedy już bedzie odpowiedni dla syna natomiast na tamten moment zdecydowanie wystarczyla mu wanienka i wiadro wody
właśnie z tymi basenami to jest największy problem żeby rozłożyc a później złożyć:D
my mamy u dziadków taki mały basen muszelkę i wystarczy to plus woda i jest mega frajda. Do tego jakieś foremki do piasku i jest szał
Ja to nawet nie mam gdzie takiego postawić, jedynie u rodziców na działce. Zobaczymy, może latem coś zorganizujemy, ale jak już to będę właśnie myśleć o czymś małym tylko dla dziecka. Plus szybko wodę można nalać i nie wchodzi jej tam dużo.
ja jak na razie też nie mam gdzie takiego basenu postawić..
Mazia a one nie pekają pod wpływem słońca? też sie nad ty zastanawiałam bo własnie fajnie ze można potem przykryć ta piaskownice drugą częscią w razie kotów to dobra ochrona bo one wszedzie wejda;(
U nas jak córka była mała super sprawdzał się taki basen bestwaya on przed niem dziecka zawsze w pepco za 100zł i duzo gadzetów dmuchanych
MamaRóży patrzę na archiwalną gazetkę i super to wygląda;D
MamaRóżaM taki ze zjeżdżalnia?
Madzia ja właśnie ten znalazłam;p
Wygląda super