Bepanthen

Witam, chciałabym bardzo pochwalić producenta maści Bepanthen. Napisałam do nich maila, że jestem w ciąży i chciałabym prosić o próbki tego kremu na odparzenia pieluszkowe, z uwagi na to że jestem alergiczką i syn ma duże prawdopodobieństwo odziedziczenia tego po mnie. Dodałam, że nie chcę kupować dużego opakowania gdyż będę musiała przetestować na skórze malucha kilka produktów i wtedy zdecyduję który będzie najlepszy dla synka. Jeszcze tego samego dnia otrzymałam informację, że oczywiście wyślą próbkę i proszą o adres do wysyłki. i dosłownie dwa dni póżniej poleconym przyszła tubka 30g maści ochronnej od pierwszego dnia życia :slight_smile: nie spodziewałam się tak szybkiej i pozytywnej odpowiedzi, a tu miła niespodzianka :slight_smile:
Fajnie, że niektóre firmy rozumieją potrzeby niemowląt jak i ich rodziców i pozwalają na przetestowanie produktów zanim się podejmie decyzję, który z nich jest najlepszy dla ich malucha.

Widać że firma dba w ten sposób o klienta :wink: super że napisalas bo faktycznie nie raz jest tak że coś się kupi a tu nagle uczulenie i produkt stoi nieużywany aż w końcu laduje w koszu a szkoda …

Super! My również mieliśmy taką samą sytuacje i bez problemu dostaliśmy próbki, jesteśmy mega zadowoleni i mega polecamy z całego serduszka! :slight_smile:

Fajnie ja kiedys tak poznalam firmę Mustela polecam

Jest teraz ogrom produktów dla niemowląt i producenci zabiegają o klienta. Wiele firm wysyla probki swoich produktów na zachętę. Wiem, że dziewczyny dostawały w ten sam sposób próbki Sydocremu, firma Pampers wysyła swoje produkty na próbę, Seni, Bobovita, Hipp. Po przetestowaniu próbki klient często sięga po pełnowartościowy produkt, tak działa marketing :slight_smile:

To fajnie :slight_smile: my dostaliśmy próbki w szpitalu :wink: dobrze próbować różnych produktów i dobrać odpowiednie do swojego maluszka :wink: a bepanthen osobiście polecamy :wink:

Ja polecam termoforek z pestek wiśni z Bobovita bo dostałam

To milo ze firma dba o swoje jakby klientki a wiadomo kupic krem za ok. 30-50zl albo drozszy i okaze sie ze nie dziala to lepiej miec jakas próbkę a skoro sie sprawdzi to ja zakupimy. To rak z jak np. Na stronie canpol , nie dość ze mozrny sie dowiedzieć tutaj różnych rzeczy, mozemy komus pomoc to jeszcze mozemy przetestować produkty z Canpol a jak nam odpowiada ro również kupujemy takie same lub komus polecamy to oczywiste i wiemy ci co kupujemy i to jest syper…u mnie juz duzo osób chwlailo mate ktira mogłam przetestowac a mam dużo kolezanek co sa mamusiami lub beda i kedna koleżanka poszla kupic taka bo spodibal się jrk material i grubość maty a w sodatku dodatkuni bardzo droga jak inne maty. A ja ostatnio mialam rala sytuacjr ze poszłam do apteki czy doradzi mi jakas masc bo synek ma taka skore czerwona az ja drapie do krwi a w domu mam tyle przypisanych od pediatry a nic nie pmaga indala mi z 5próbek kremu z eloderm i 5plynu do kąpieli i na drugi dzien synek duzo lepsza mial ra skore i poszlam zapytac o cenę tego i bylam w szoku bo tylko 18zl zaplacilam za krem i plyn do kapieli jestem zadowolona.:wink:

Firma dba w ten sposób o klienta i buduje pozytywny wizerunek. Warto właśnie wcześniej wypróbować zanim się kupi całe opakowanie, co przy potencjalnej alergii jest bardzo istotne

Dokładnie takie próbki tez sprawdzają sie w podróży, w wózku, u lekarza, w podręcznej torbie takiej poza dom nie zajmują dużo miejsca i możemy je wykorzystać nie dzwigajac pelnych duzych produktów

To milo ze firma dba o swoje jakby klientki a wiadomo kupic krem za ok. 30-50zl albo drozszy i okaze sie ze nie dziala to lepiej miec jakas próbkę a skoro sie sprawdzi to ja zakupimy. To rak z jak np. Na stronie canpol , nie dość ze mozrny sie dowiedzieć tutaj różnych rzeczy, mozemy komus pomoc to jeszcze mozemy przetestować produkty z Canpol a jak nam odpowiada ro również kupujemy takie same lub komus polecamy to oczywiste i wiemy ci co kupujemy i to jest syper…u mnie juz duzo osób chwlailo mate ktira mogłam przetestowac a mam dużo kolezanek co sa mamusiami lub beda i kedna koleżanka poszla kupic taka bo spodibal się jrk material i grubość maty a w sodatku dodatkuni bardzo droga jak inne maty. A ja ostatnio mialam rala sytuacjr ze poszłam do apteki czy doradzi mi jakas masc bo synek ma taka skore czerwona az ja drapie do krwi a w domu mam tyle przypisanych od pediatry a nic nie pmaga indala mi z 5próbek kremu z eloderm i 5plynu do kąpieli i na drugi dzien synek duzo lepsza mial ra skore i poszlam zapytac o cenę tego i bylam w szoku bo tylko 18zl zaplacilam za krem i plyn do kapieli jestem zadowolona.:wink:

Ja dzieki probkom odkryłam tez Maltan i szczerze go polecam bo u mnie sprawdzil sie goil obolałe brodawki i koił probki wykorzystałam w szpitalu a potem kupilam.sobie maść

Maltan używałam też do smarowania suchych miejsc synka jak mu skóra schodziła , odrazu była mega nawilżona - poleciła położna :slight_smile:

kornelka02012014, sylwencja21 a skąd miałyście próbki maści Maltan? bo nie mogę znależć ich strony.

Ja bardzo dużo próbek dostałam w szkole rodzenia i w ramach niebieskiego pudełka - u ginekologa na prenatalnych i w szpitalu po porodzie. Pierwsza paczka z niebieskiego pudełka bardzo mnie zaskoczyła, polecam sprawdzić sobie czy w Waszym mieście można je trzymać i warto dopytać w danej placówce, tak miałam u ginekologa.
Poniżej link z rodzajami ich zestawów i możliwością sprawdzenia gdzie je dają:

Również polecam Maltan. Też go używam. Fajnie nawilża i dba o brodawki, a zarazem nie jest taki tłusty jak czysta lanolina polecana do brodawek, a też jest skuteczny. próbki maści Maltan miałam, ale już nie pamiętam czy dostałam je w ramach Niebieskiego Pudełka czy jakiejś innej akcji, bo ogólnie brałam udział w wielu zajęciach i warsztatach dla kobiet w ciąży i w szkole rodzenia, także ogólnie próbek miałam dużo.

Ja dostałam od swojej położnej :slight_smile: często dziewczyny jak coś im po porodzie zostaje u się nie przyda to dają jej a ona przekazuje następnym , ja też oddałam kilka rzeczy mi już zbędnych a innym się przyda :slight_smile: np w ciąży zabrakło mi luteiny chyba że 3 tabletki do wizyty i wiedziałam gdzie zadzwonić :slight_smile:

Bardzo fajnie że wysłali Ci próbki :slight_smile: Sam kremik jest super u nas, szczególnie w wersji extra baby :slight_smile:

Kamilusia super, że dostałaś od nich próbkę kremu, zawsze można sprawdzić czy jest dobre dla maluszka. Nie trzeba od razu wydawać pieniędzy na różne kremy, wybierze się taki który będzie najlepszy. Ja zawsze pytałam się w aptece czy mogą mi dać różne próbki kremów dla niemowląt i bez problemu otrzymywałam. Część również dostałam od swojej położnej, w tym próbkę kremu Maltan.

Kornelka, świetna inicjatywa. Wiadomo, że położna współpracuje z kobietami w ciąży i tuż po porodzie, a zawsze coś zostanie z okresu ciąży lub czegoś zabraknie, np kilku tabletek, także fajnie, że można to załatwić nie kupując pełnych opakowań, ani też nie wyrzucać nic, a ktoś inny z tego skorzysta.