Biały nalot na języku

Madzia tez uwazam ze warto nauczyc bo róznie bywa,mm tez zawsze miałam i instrukcje w razie czego pisałam jak zrobić

dokładnie warto zrobić zapas swojego mleka i modyfikowanego na wrazie W.

Modyfikowane też mam i mimo, że mam już spory zapas mojego w zamrażarce to i tak sięga się po mm bo tamto trzeba mieć czas rozmrozić a podgrzewacza nie mamy 

roznnet a nie mozesz wstawiać na noc na lodówki to wtedy spokojnie sie samo rozmrozi, szkoda zeby wam przepadło

Bardziej chodzi o to, że nigdy nie wiem kiedy się ono przyda. Mieliśmy dosłownie kilka takich sytuacji tylko gdy było ono potrzebne i wtedy przez brak czasu podaliśmy mm, ale to raz na parę tygodni taka sytuacja się może zdarzyć, nie przewidze kiedy 

no to faktycznie  ciezko utrafić kiedy, szkoda mleka,ale teraz w testach bedzie podgrzewacz to jest wysoka szansa ze ci sie poszczęści;)

Szczerze na to liczę 😉

Dziewczyny a takie mleko wyjete w woreczku to w jakim czasie sie rozmrozi w takim podgrzewczu?

W lodówce to 12 h się rozmraża, w podgrzewaczu pewnie kilka minut 

Canpol babies elektryczny podgrzewacz 3w1 z funkcją rozmrażania pokarmu

MamaRóży znalazłam , że bezpieczniej rozmraża niż w mikofalówce;p

ja właśnie zawsze dawałam do lodówki i tak rozmrażałam, ale nawet nie wiem ile się rozmrażało 

My tak to lodowk, albo zostawilam w temp pokowej jak na krócej, ale nie raz brakło ale wyjscie sie wydluzylo i własnie duzy problem

MamaRóżaM w podgrzewaczu 15 minut. W lodówce mi się rozmrażało całą noc. 

Myślałam, że w podgrzewaczu szybciej ale i tak lepsze 15 min niż 12h 

Oczywiście że w podgrzewaczy szybciej. Ja zwykle jak wiedziałam że mi będzie potrzebne to wyciągałam do lelodowki i się powoli rozmrazalo ale w sumie moja córka nie chciała pić rozmrozonego. Nie smakowało jej widocznie :D 

Oo to ciekawe czy rzeczywiście ten smak się różni po rozmrożeniu 

xyz myślisz , że straciło swoją wartość?

któraś z dziewczyn kiedyś znalazła informację, że mleko rozmrożone jednak zmienia smak

A ktoś z Was jeszcze tak miał, że dziecko nie chciało jeść po rozmrożeniu? 

ja nie mroziłam ale dawałam z lodówki i nie było problemu a o mrożonym tak jak mazia mówi kiedys był poruszany ten temat i właśnsie była mowa ze zmienia smak ;(