Madzia dzięki wielkie za informację:) moja mama ma sporo zabawek drewnianych z biedronki, trzyma je dla wnuków, sprawdzają się super:) Tylko ona je kupowała za grosze na wyprzedażach, ale to trzeba trafić.
Widziałam, że od jutra (10 sierpnia) można nabyć w Biedronce bardzo fajne drewniane zabawki edukacyjne dla dziecka 1+
- drewniana sówka i lisek do układania
- piramida edukacyjna
- sorter
- żółwik na sznurku
- pociąg ze zwierzętami
- zegar edukacyjny
- klocki edukacyjne
dodatkowo od 14 sierpnia różne książeczki
Osobiście planuję jutro zrobić zakupy a moja córeczka głównie będzie zadowolona z tego drewnianego pociągu ze zwierzątkami - uwielbia zwierzątka i zwłaszcza jak jej naśladuję odgłosy zwierząt ![]()
Fajne, warto zajrzeć. A od poniedziałku w Lidlu będą ubranka dla dzieci.
Tak jak ja osobiście nie lubię robić zakupów w biedronce to muszę powiedzieć, że zabawki drewniane mają dość dobrej jakości. Dostałam przy poprzednich maluszkach i super się sprawdziły. Są na tyle dobre, że wystarczą dla jeszcze jednego.
Jeśli natomiast chodzi o rzeczy z lidla bardzo podoba mi się cena za rzeczy i jakość jest bardzo dobra.
W Lidlu także od poniedziałku fajne produkty HIPP w promocji ![]()
Do Biedronki mam bardzo blisko i często tam jestem - jak jest oferta to idzie dla dziecka kupić dużo fajnych zabawek a z promocji idzie rzeczywiście trafić na fajne gadżety (kilka już tak kupiłam za grosze) - niestety nie zawsze warto czekać bo potem już nie ma ![]()
Więc chyba będzie trzeba dzisiaj odwiedzić Biedronkę
wszędzie wszystko ładnie promocje różne robią, a ja szukam Bebilonu w promocji i nigdzie nie chcą zrobić
co za pech…
Zabawki drewniane z Biedronki często kupowałam na prezenty dla maluchów, ponieważ są bardzo dobrej jakości. Swojemu maluszkowi również zamierzam je zakupić
W Biedronce są teraz fajne biało - czarne książeczki kontrastowe po 2,99 zł - również je już nabyłam, więc polecam
Jest też w promocji filc do prac plastycznych 10 różnych kolorów za 6 zł - będę z nich szyła cichą książeczkę i innym mamom również polecam to w wolnej chwili. Nie trzeba mieć nawet maszyny, ponieważ filc się nie strzępi i bardzo dobrze zszywa nawet ręcznie, wystarczy troszkę fantazji i super książeczka za grosze gotowa ![]()
Byłam dzisiaj w dwóch Biedronkach, ale niestety ani zabawek drewnianych, ani żadnych książeczek dla maluszków (tym kart kontrastowych) nie było. Także nie wiadomo czy już wykupione, czy tylko były w wybranych sklepach (choć raczej byłam w tych większych i lepiej zaopatrzonych Biedronkach).
W mojej biedronce też nic nie ma ![]()
Nie w każdej są - ja mam na osiedlu 2 Biedronki i w tej większej nie było, natomiast ku mojemu zdziwieniu mała Biedronka była dobrze zaopatrzona ![]()
Ja kupiłam książeczki, jedną z kształtami geometrycznymi w kontrastowych kolorach, drugą ze zwierzątkami. Mały od razu się zainteresował i się wpatrywał i aż cały się do nich cieszył