Bielizna dla ciężarnych i nie tylko

Niekeidy w lidlu pojawia siw ciazowa bielizna i fajna jest ale tez zwykle majtki mialam w ciazy. 

Ja jakis czas temu w intermarche dorwalam majteczki figi z przeceny za 5 zl bawełna więc warto popatrzyc w auchnie tez duzy wybor bywa ;) 

Wielu chwali sobie bieliznę kupioną w lidlu.

Kochana ja mogę zarekomendować Ci świetny sklep, na który co prawda trafiłam poszukując koszuli nocnej do karmienia, ale jak się potem okazało mają też piękną bieliznę w dużej ilości rozmiarów i modeli. Nazwa firmy to Missisleepy - dodaje link gdybyś była zainteresowana https://missisleepy.pl/koszula-do-karmienia

Chyba najchętniej kupiłabym bieliznę na targu, może się wyrwę na chwilę jutro.

Donive ja tylko stacjonarnie nie lubię wgl kupować rzeczy przez neta 

Megg fajna bielizne mozna tez znalezc na gieldzie w niedziele o ile macie gdzies u nas często wybor wielki. 

Wszędzie można spotkać różne promocje, ale bieliznę to najlepiej jest właśnie kupić osobiście.

Z lidla miałam biustonosze do karmienia i są naprawdę spoko nie wiem jak figi bo nie kupowałam. 

Dzisiaj właśnie zajechałam na targ i kupiłam kilka majtek. Macie rację nie ma jak przed zakupem dotknąć 

No tak jak dotkniesz to od razu widzisz czy się rozciągają i czy to twój rozmiar.a przez internet ciężko tak na oko kupić.

Ja uważam że z bielizną to tak jak z butami, przez internet nie koniecznie mogą to być udane zakupy.Buty też zawsze lubię zobaczyć dotknąć no i przede wszystkim przymierzyć.

Ja od lat jestem wierna Esotiqowi. Mają bardzo dobra jakość i fajna bawełnę. Nie pruja się jak te kupione w supermarkecie. I promocje można zawsze wyhaczyc dobre :) 

Ale jednak jest to wygodniejsza forma a zawsze można w ciągu 14 dni zwrócić. Tylko w sumie nie wiem jak jest bielizną przez internet bo zazwyczaj nawet w stacjonarnych sklepach nie ma zwrotów

No właśnie.Jesli chodzi o bieliznę to często zwrotów w sklepach nie ma.

W pepco przy zakupie już mówią że zwrotów na bieliznę nie ma 

Ja też wolę bieliznę kupować stacjonarnie, choć jestem wielką fanką zakupów przez internet. Zresztą biustonosz nie jestem w stanie kupić bez przymierzenia, ponieważ mam sporą miseczkę i maly obwód i zawsze są z tym problemy. 

Biustonosz też wolę przymierzyć.bo nie lubię jak odstaje miseczka a niektóre są tak sztywne i nie leżą na piersiach

Teraz kiedy przymierzalnie w sklepach sa zamkniete za bardzo nie ma wyjscia zeby przyjsc do sklepu i pomierzyc.. 

Ja teraz na promocji kupilam dwa staniki ( zaczynam 9 miesiac ) gdzie wzielam o jedna miseczke wieksza w kazdym z nich a w pasie w jeden zamowilam o 5 cm wiekszy a drugi taki jak nosze teraz i oby dwa idealnie leza a pas zawsze mozna poszerzyc lub zwerzyc ;) 

Teraz to ciężko że wszystkim ja np nie umiem kupić sukienki bez przymierzania no i czort tu wyprzedaże a ja nie mogę kupić bo szkoda mi drogi by później wracać i zwracać. 

No tak z przymierzalniami problem bo nie dzialaja ale niektore sklepy maja zwroty np 90 dni dla wygody klienta. 

Moniczka tez uwazam ze jak buty trzeba przymierzyc zrwszta but ladnie wygladac moze a na stopie moze nam sie juz nie podobac u nas więc tez wychodze z zalozenia ze trzeba bielizne i buty przymierzyc.. 

Wybrałam się na targ i niestety wróciłam z niczym. Tzn bielizny dobrej jakości nie było, tylko takie nieprzewiewne hipstery. Fajne majtki za to widziałam w pepco, takie bawełniane, dość cienkie, ale został rozmiar S i M, a w ciąży to ja potrzebuję nieco większy. Będę jeszcze zaglądać może trafię na dostawę.