Bielizna dla ciężarnych i nie tylko

Dziewczyny od jakiegoś już czasu poszukuje bielizny, dobrej jakościowo tzn bawełnianej przewiewnej, chodzi głównie o figi. Może być typowo dla ciężarnych choć niekoniecznie, bo i tak noszę figi biodrówki. Jakieś konkretne sklepy/firmy? gdzie kupujecie? allegro? W lokalnych sklepikach? 

Ja ogólnie nie lubię wysokich fig też wolę biodrówki.Mam fajna panią w sklepiku która dostarczała mi bieliznę.Poza tym często jezdzilam na targ i tam kupowalam.Chcialam też na allegro ale niestety ja muszę widzieć rozmiar.Bo rozmiar rozmiarowi nie równy. 

Ponieważ ostatnie miesiące mojej ciąży przypadły na okres letni, a upały nie oszczędzały, zrezygnowałam z kupowania wysokiej bielizny. Byłoby mi w tym za gorąco. Kupiłam o rozmiar większe niz zwykle, bawelniane majtki. Taki wielopak z h&m. Bardzo dobrze mi się je nosiło. Ponieważ po ciąży poszerzyła mi się miednica, teraz również są idealne i najbardziej lubię je nosić na co dzień.  

Ja kupuję w stacjonarnych butikach. 

Ja kupowałam na targu w zaprzyjaźnionym sklepiku, dobre jakościowo po kilku praniach nie wyglądały jak szmatka tak jak np z H&M jak kupiłam.

Ja lubię z hm bieliznę :) 

Ja nie kupowałam typowej bielizny dla kobiet w ciąży bo jest ona mega droga. Majtki potrafią kosztować 50 zł więc to nie dla mnie. Zazwyczaj kupowałam w lokalnym sklepie lub na targu niskie bawełniane majtki i jeżeli chodzi o mnie to sprawdzały się idealnie zwłaszcza w upalne lato. Miałam białą sukienkę i spodenki ciążowe więc kupiła jedną parę taka ładniejszą z koronką ale jest to dosyć nie wygodne i do dzisiaj ich nie lubię ;) 

Megg jeżeli zależy Ci na typowo ciążowych to dobre opinie słyszałam o Alles mama ale osobiście ich nie miałam. 

Ja, bieliznę tylko i wyłącznie stacjonarnie kupuję bo muszę ją "pomacać".Mam swój ulubiony sklep ,w którym są też rzeczy dla ciężarnych ,ale często też kupuję majtki na targu.

Ja lubię bieliznę z Esotiq. Są tam takie pakowane zestawy po 3 sztuki. Są w calkiem fajnej cenie, jeszcze jak się trafi na promocję, to już w ogóle. 

Ja również nie kupowałam specjalną bieliznę jak i odzież typowo dla kobiet w ciąży,poniewaz według mnie nie opłaca się kupować na ok..4mc bo przeważnie brzuszek mamy od ok. 4mc a już w ok.8-9mc rodzimy, tym bardziej że ja jestem ogólnie drobna i bardzo szczupła także w ciąży nie wiele przytulam ubrania wszystkie nosiłam co i przed ciążą jedynie lepiej na mnie leżały a nie wisiały;-). Ale dla niektórych jak muszą kupić ubranie i ileż rozmiary większe a nie mają rodzenstwa by sobie pożyczyć np..wiekszy rozmiar to w tedy myślę że się opłaca kupić coś typowo dla kobiet w ciąży a jeśli chodzi i bieliznę lubię kupować zwłaszcza na wyprzedażach w H.M, Reserved oraz new yorker;-)

Ja majtek dla ciężarnych nie kupowałam... Gdybym miała wielki brzuch to może bym kupiła... Ale moja ciąża była prawie niewidoczna. Mam z różnych firm bieliznę ale wygrywa gatta...

Właśnie bardziej zależy mi na jakości. To niekoniecznie musi być bielizna dla ciężarnych tym bardziej ze za chwile nadejdzie lato (mam nadzieje), wiec dobrze żeby bielizna była bawełniana. W moim miasteczku nie ma takich sklepików wiec czeka mnie wyjazd do miasta a w obecnej sytuacji trochę się tego obawiam. O Alles mama slyszalam, ale tez nie mialam a wole „pomacać” czy kupuję majki bawełniane. 

Ja nie kupowałam typowo ciążowych, bo do porodu chodziłam w swoich. Tylko nie stringach, czy koronkach, ale zwykłych bawełnianych. Kupuję zazwyczaj stacjonarnie, bo też wolę pomacać i na oko ocenić rozmiar. 

W sumie to nawet nie pomyślałam aby poszukać ciążowych specjalnych.

Ja majtki zawsze kupowałam zwykłe, nigdy nie szukałam takich typowo dla ciężarnych.Kiedyś kupiłam bambusowe są super.

Ja też dla ciezanych specjalnie jie kupowałam na okres ciąży trafiłam na wyprzedaz w biedronce i kupiłam zapas na rozm L i XL idealnie się wpasowaly a po ciąży znów M i teraz już S. 

Dokładnie jak większość z was na czas ciąży kupowałam większe majtki . U nas też nie ma za bardzo wyboru bo jest Pepco ale gatunkowo tragedia .za to mamy plac targowy i w soboty można kupić bieliznę i pomacac . Za takie dobrej jakości bawełniane muszę dać około 12zl

PaatMaz ja z H&m zawsze kupuje staniki.

Pati ja też daje za majtki bawełniane na targu 10-12zł

Ja staniki mam teraz z New yorkera w promocji kupiłam 12zl za 2szt także żal było nie brać, teraz są moje ulubione :D 

Ja, że względu na bardzo duży biust kupuje staniki do karmienia Alles albo Royce. Nosiłam je też w ciąży. 

Majtek typowo ciążowych nie kupowałam, nosiłam bawełniane. 

Patt Mazz ,Darulka Muszę zajrzeć do New yorker i hm za tymi stanikami jak piszecie że dobre.kupujecie stacjonarnie czy przez internet.