Biurko do pokoju młodzieżowego

Hej, szukam biurka dla mojego nastoletniego syna. Uczy się, trochę gra na komputerze i generalnie spędza przy nim sporo czasu. Chciałbym coś, co posłuży na lata, nie rozwali się po roku i będzie pasować do nowoczesnego pokoju. Możecie coś polecić?

Mam córkę nastoletnia której pokój też będziemy remontować na wiosnę. Moja chce toaletkę i biurko w jednym więc wymyśliła takie jak na zdjęciu, z jednej strony postawi lustro a z drugiej będzie miała normalne biurko. Pod spód można dokupić  szafkę na kółkach która przedstawiasz gdzie chcesz. A jak syn gra to możesz mu kupić nadstawkę na monitor, będzie miał ergonomicznie i do tego dużo miejsca. Są różne 

A może coś z IKEA?

Jak lubi grać to szukała bym biurka gamingowego ponieważ są dużo bardziej dopracowane niż zwykle :) 

Pod tym względem co do trwałości i tego czego się oczekuję od mebli  sugerowalabym skorzystać z rad stolarza. Projektując kuchnie wiedza , doświadczenie i orientacja przestrzenna stolarza mega mi się przydały 

Kupiłabym z ikea

My wybraliśmy biurko gamingowe firmy huzarów. Syn ma sporo miejsca , na dole jest miejsce na część do nauki , zeszyty , książki itp. Na górnej części stoi konsola. Po boku ma uchwyt na kubek. Biurko jest duże , lampka spokojnie się zmieści. Syn jest zadowolony , ja też ;) 

Biurko z regulacją wysokości to super sprawa. Bardzo polecam!

O tak biuro gamingowe ,myślę że większości chłopaków ono spasuje :) 

W ikea takie widziałam,  ale sama nie wiem jak z trwałością  - musisz poczytać opinie :) ceny tak tam są przeróżne,  ale może na olx coś znajdziesz taniej, w końcu nastolatek raczej już nie huśta i nie chodzi po takich meblach ;) 

Albo przejechać się po meblowych w Twojej okolicy. Może coś rzuci się w oczy. 

Te gemingowe są super , i w sumie na lata 

Czasem właśnie można trafić na olx w swojej okolicy i w dobrej cenie. Te huzaro , które kupiliśmy kosztuje około 350 zł. Także cena w sumie ok. Bo jeździliśmy po sklepach i oglądaliśmy różne biurka. Większość jest w podobnej cenie. A ważne jest też krzesło/fotel do biurka. Wybraliśmy tej samej firmy i jest naprawdę super. Zdrowe dla kręgosłupa , regulowane, podłokietniki.  

Może takie biurko gdzie jest jeden blat główny i taki drugi podwyższany ? Kuzyn (14 lat)kupił coś w tym stylu a też właśnie i się uczy i gra 

Justyna ciekawy pomysł, kiedyś sama jako dziecko taki miałam. Jednak nie mogłam przywyknac do wysokiego ekranu i na wprost oczu miałam wszystko 

Fajne biurka ma Ikea bądź też poszukaj na w Internecie cos do grania e dobrej cenie. 

Dla nastolatka warto wybrać biurko, które będzie miało odpowiednią powierzchnię do nauki i na komputer, ale jednocześnie nie zajmie całego pokoju. Dobrze, żeby było solidne i najlepiej z drewna, bo wtedy wytrzyma dłużej i nie będzie wyglądało jak typowe „biurowe” meble z płyty. Sprawdź np. modele na https://deerhorn.pl/kategoria-produktu/biurka/ – mają fajne, minimalistyczne i drewniane biurka, które będą pasować do różnych wnętrz. No i warto zwrócić uwagę na ergonomię – odpowiednia wysokość i wygodne miejsce na nogi to podstawa, szczególnie jak syn spędza dużo czasu przy biurku

W Ikea jest duży wybór biurek gemingiwych w różnych przedziałach cenowych. 

Mój brat ma biurko w kształcie litery L. 
Super bo jest miejsce na komputer/konsole i miejsce na naukę, są też wysuwane szuflady. Tyle , że potrzeba na nie więcej miejsca i jest droższe.