Biustonosz na duży biust plus size

Tak, te do karmienia. Jeszcze ( i licze, ze to się już nie zmieni) mieszcze się w miseczkę G, 74/80 pod biustem.

No wlasnie z tym rozciaganiem pamietam, że miałam problem też przy innych biustonoszach tego typu

Ok, ja mam 75E i wzięłam L i jest dobry - sugerowałam się tabelką która mają na opakowaniu, a teraz widzę że są na promce za 30 zł to myślę że warto i weź na próbę do testów, nawet jak się rozciągnie po czasie to za 30 zł nie będzie wielkiej szkody :grinning: a że dobra cena to kupię sobie kolejny :grinning:

Oo rzeczywiscie dobra cena ! Tydzien temu chyba kosztowały 50zł. Dziekuję!

Ja akurat mam dość standardowy biust ale te z babydream są bardzo polecane w internecie, moja koleżanka z bardzo obfitym biustem poleca xl kupowała.

No właśnie zastanawiałam się nad rozmiarem als rzeczywiście jak one teraz są w dobrej cenie to można wypróbować

Sugeruj się tą tabelką :wink:

ja w poprzedniej ciąży mialam 90F na końcu :face_with_peeking_eye: chciałam je wlasnie kupic ale to rozciaganie mnie zniechecilo i wybralam najtansze sportowe po ± 10zl z pepco i sprawdzily sie nawet pod laktator

Właśnie jestem pomiędzy L a XL ale skoro mówisz, że się rozciągają to może warto wziąć mniejszy

Ja polecam biustonosze Momcozy. Jestem kpi i to jedyne które porządnie trzymają i piersi i laktatory. Testowałam już kilka z H&M, z rossmanna, z allegro i tylko te trzymają tak ze mogę swobodnie chodzić bez strachu że mi laktatory wyskoczą. Dodatkowo jest podział na zwykłe biustonosze i biustonosze plus. Czyli powiedzmy jest normalny rozmiar L i rozmiar L Plus który ma większe miseczki. Nie są najtańsze ale często są kody rabatowe

Ja tak samo hahahahha

Też je oglądałam i znowu miałam wątpliwość co do rozmiarówki.

Rzeczywiście w pierwszej ciąży testowalam te z HM ale tak jak mówisz, nie trzymały dużego biustu.

Kupilam tydzien temu ten biustonosz, ale bardziej na teraz bo tam gdzie koncza sie piersi zaczyna sie juz brzuch :joy::joy::joy: i jestem mega zadowolona. Ja przed ciaza mialam 70D i kupilam M, ale jest jeszcze troche miejsca :slight_smile: zaskoczyla mnie jakosc i wygoda noszenia :slight_smile: i te 5dyszek to tez nie jakis majatek a dobrze lezy.

1 polubienie

Kupowałam na Amazon marki Motherhood. Co prawda odrobinę mniejszy ale rozmiarówka była dość duża

Jakiś czas temu jak się ich pozbywali w kolorze białym to dorwałam 2 sztuki po 4.99 :joy:

1 polubienie

Ja polecam biustonosze z Rossmana marki własnej są bardzo wygodne i nigdzie nie uwierają.
Wiem że w szykownej mamie są due rozmiary :thinking:

Oo! Teraz to są tylko beżowe albo czarne i najtaniej za ile je widziałam to 25 zł :grinning:

Szkoda, że białe wycofali :frowning:

Pewnie bardziej opłacało się zostawić tylko beżowe i czarne bo są dużo bardziej praktyczne. Białe i tak często przebijają się pod ubraniami i szybko się odbarwiają, więc trochę mnie nie dziwi że zniknęły z oferty

Zwłaszcza do karmienia, a to jakieś mleko poleci, a to lanolina, dziecko uleje. Taki biustonosz nie ma lekko

Ja mam mały biust i te z h&m mi się sprawdzily akurat, ale właśnie słyszałam że dużo mam poleca te z Rossmana.