Biustonosz na duży biust plus size

Ja kupiłam biustonosze do karmienia w Rossmanie, bo też miałam problem i nawet u brafiterki nie udało mi się dobrać odpowiedniego biustonosza. Początkowo zamierzam z tych biustonoszy korzystać w szpitalu i domu (w ciągu dnia i w nocy). Nie leżą na mnie idealnie, ale są wygodne i domowo myślę, że mi wystarczą.

Dzisiaj kupiłam, żeby wypróbować właśnie ten z rossmann. Mam takie same odczucia jak Ty - biustonosz do szpitala i użytku domowego. Sprawia wrażenie bardzo wygodnego :star_struck: i z taką myślą też go kupiłam.
Na wyjścia zakupiłam biustonosze w esotiq - wiem, że rozmiarówka niestety tylko do miseczki G.

Niestety te się bardzo szybko odbarwiają. Piorę je tylko z białymi i są już szare. Z minusów ten klips jest na bardzo delikatniej tasiemce, która w jednym mi się bardzo zniszczyła

Piszesz o beżowych ? Bo jak o białych to tak jak napisałam wycofali je właśnie pewnie z tego powodu :wink: o jakim klipsie piszesz? Rozmiary od L w wzwyz są są na dość solidnych grubszych paskach , nie wiem jak mniejsze.

Jak ktoś ma mniejszy to chciałby większy a ktoś ma większy to chciałby trochę mniejszy :wink:

Ja jestem bardzo zadowolona z tych biustonoszy
https://allegro.pl/oferta/zestaw-biustonosz-do-karmienia-stanik-ciazowy-bezszwowy-czarny-bezowy-xxl-17312132877

1 polubienie

Oo też wyglądają obiecująco :grin:

Zawsze tak jest, bo nie będzie nigdy idealnie :sweat_smile: