Bobini czy Lovela

A oni po prostu nie zmienili opakoawania i nie dodali napisu ultra sensitive? Bo ja normalnie zawsze kupowałam na allegro w oficjalnym sklepie bobini i zawsze miałam na aukcji takie zdjęcie

A teraz jest takie

Ja właśnie kupiłam dla malutkiej ten bobini. Starszej rzeczy piorę w Lovela Family przy mocnych zabrudzeniach jest problem z odpraniem

O to dzięki za informacje…. Właśnie się zastanawiałam czy da radę. Chodź ten Lovela dla niemowlaków w sumie też nie daje rady bo wcześniej zabieram mydełkiem na plamy

Ja już testowałam Lovela, bobini i Bambi. Zawsze jakaś plama zostaje, po prostu po produktach mocno barwiących trzeba zaprac przed wstawieniem nie ma innego wyjścia
Miałam nadzieję że znajdę jakiś płyn który sobie będzie radzić ze wszystkim ale chyba takiego nie ma :stuck_out_tongue_winking_eye:
Z tych trzech najładniejszy zapach ma bobini jak coś :grin:

No ja tak właśnie robienie po jedzeniu wrzucam do miski i zapieram mydełkiem i zostawiam w tej wodzie i jak wyciągnę za jakiś czas to nie mają plam i nie trzeba szorować a potem pranie już normalnie

Ten ultra sensitive ma trochę inny skład. Jest bardziej delikatny i ma mniej zapachu.
@Redax33 no właśnie wydaje mi się że nie ma kapsułek ultra sensitive bo kiedyś szukałam i nie znalazłam

1 polubienie

Ja lubię lovele za to że wręcz nie pachnie. Wiadomo co kto lubi. Ja jestem bardzo wyczulona na zapachy zwłaszcza przy migrenie

Lovela pachnie ale tak delikatnie. Ja lubię ten zapach na ubrankach. Tak pachną dzieckiem :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

A ja nawet nie wiedziałam że są takie zaraz jutro muszę sprawdzić jakie ja mam z bobini bo mam dwa rodzaje myślałam że to samo . Jedna butelka biała a jedna przezroczysta

Ja z Twojego polecenia kupiłam też ten Bobini ultraSensitive i na szczęście sprawdził się oki po użyciu przez małego testera :smiley: i do tego ślicznie pachnie, według mnie lepiej niż ten zwykły :smiley: także dziękuję za polecenie! :smiling_face_with_three_hearts:
Ale ja zamawiałam akurat na Allegro bo w moim Rossmanie nie widziałam tego, tylko ten zwykły Bobini :wink:

1 polubienie

To ja nawet nie zwracałam uwagi , tylko patrzyłam Bobini i brałam . Ale płyn faktycznie mam z Rossmanna i jest ultra sensitive . Teraz już będę zwracać na to uwagę.

Aaa to tak, są dwa różne rodzaje właśnie :smiley:

Teraz spojrzałam i też go mam :star_struck:

Właśnie o to mi chodzi Ja uwielbiam takie super delikatne wręcz prawie bezzapachowe. I powiem szczerze że mam bardzo duży problem jak kupuje na windy rzeczy otwieram tą paczkę i mnie uderza zbyt duża ilość zapachu

Jak coś jest mocno pachnące albo agresywnie pachnące to może właśnie sprawić że nam ten zapach się obrzydzi

1 polubienie