No właśnie płyny dla dzieci nie, dlatego trzeba odplamiacza ale jak ma alergię czy AZS no to jest problem by znaleźć coś coś uśnie plamy a będzie bezpieczne dla maluszka
@olawojciak A dopiera Jelp dobrze ? Ja miałam próbkę tego płynu i wrzuciłam ubranka z plamkami po oleju migdałowym i nie dopral a Lovela super sobie z tym radzi ![]()
A na jakiej temperaturze prałaś? Ja czasem wrzucam ubranko z plamami po jedzeniu i porę na 40 st i nie dopiera Lovela
Ja w ciazy tak mialam , mama kupila nam “super plyn do podlogi”
Maz umyl podlogi , ja wchodze i mowie o matko a co tak zwirkiem kocim pachnie
a on , ze podlogi myl
i plyn dostal naklejke “zakaz uzywania”
Po porodzie juz przestalam czuc zwirek ![]()
U mnoe na razie Vanish najlepiej sobie radzi, najpierw daje w żelu na plamę a potem jeszcze namaczam w roztworze i wtedy do pralki.
Ja robie tak samo i wszystko schodzi ,![]()
Jeszcze jak do tego słońce jest to już w ogóle fajnie plamy schodzą.
I jeszcze na słońcu to super pachną te rzeczy
Oj ja lubię jak ubrania suszą się na dworze , mają taki świeży zapach wtedy😍
Dokładnie, w domu jak suszę to nigdy tak nie pachną jak na dworze
Ja mam wrażenie, że nawet takie suszone na dworze, to podbija to jakiś zapach płynu do płukania.
Z suszarki np pranie, jak robiłam u teściowej, to nie pachniało tak fajnie. Widać było, że czyste, ale zapach był słabiutki ![]()
Dokładnie tak bo niby ten sam proszek i płyn do płukania a zapach zupełnie inny po wysuszeniu w pomieszczeniu a na zewnątrz
Oj tak to prawda , także ja uwielbiam właśnie jak już jest ciepło i można na dworze wieszać pranie q nie kisi się na suszarce w domu ![]()
Mi też właśnie ten zapach nie pasował używałam ze synem , teraz dzięki poleceń używam bobini
@Mamuska357 ja też w 40 stopniach piorę ![]()
Ale właśnie przy tej temperaturze i loveli niemzawszemsie dopierze wszytko bez wcześniejszego zastosowania odplamiacza
Dziewczyny jak któraś potrzebuje to jest promocja na płyn Bobini i kapsułki w Rossmanie . Ja póki co tylko płynu używałam. Czy któraś z Was miała te kapsułki?
Szkoda że kapsułki nie są ultra sensitive. Płyn nam się super sprawdza, a kapsułek kiedyś szukałam tylko nie widziałam nigdzie tych ultra sensitive
Ja jak skończy się Lovela to chce wypróbować właśnie bobini bo widzę że też ma sporo fajnych opinii. Ja też myślę by kupić Lovela familie i prać wszystkie rzeczy i dorosłych i dzieci ale to jeszcze zobaczę
Dopiero teraz zwróciłam uwagę , że kapsułki nie są ultra sensitiv . @SylwiaMK a w ogóle wyszły w takiej wersji czy nie ma ?