Ja też się zastanawiałam czy wziąć takie pudło bo nikogo nie było w rejestracji bo to był wielki Piątek ale wzięłam
No widzisz czyli jednak… szkoda że nikt za to się nie weźmie bo jednak my jako klienci kupujemy w Rossmanie i zostawiamy czesto tam nie małe pieniądze i różne probki są dawane dla klientów a kasjerki sobie to wszystko zostawiają. Ja też zdażało się że się upomnieć musiałam o swój produkt co miałam dostać gratis przy kasie…![]()
To ja też jestem zarejestrowana, ale nie dostaliśmy szczoteczek na pół roczku ![]()
@Mamii Ja też nie. W ogóle nie dostałam maila z informacją że mogę odebrać i napisałam do nich już po czasie jakoś niedawno i opisałam sytuację i wiesz że mi przyznali ja raz jeszcze i dali termin 30 dni i poszłam do Rosmann i mi ją wydali? Także spróbuj i napisz do nich
No bo się ciekawa jestem od czego to zależy. Może nie zaznaczyłyście tych zgód jeśli chodzi o komunikację
Ja nie dostalam od nich nic , zarejestrowalam na samym poczatku i nawet pampersow nie dostali , oczywiscie zgody zaznaczone .
@MamaMalychStopek oo to tez sprobuje napisac
U nas też leżały na korytarzu nawet , to myślę że kto nie dostał to siebie mógł zabrać
To dostałaś maila czy na aplikacji jakiś kupon? Kurczę czemu ja nic nie dostałam
@Patrycjaw25 mi raz wyskoczyła ankieta czy dostałam jakiś kupon . No tak bo jak się ktoś nie odezwie to sobie biorą dla siebie i koleżanek @MamaMalychStopek a na jakiego maila to trzeba napisać?
@Magdallenka0897 prosilaś o link z jakimi placówkami współpracuje niebieskie pudełko
Bede mamą to te próbki w ciąży więc głównie szkoly rodzenia i przychodnie a skarb malucha to w szpitalu.
Wiesz co na aplikacji Rosmann znalazłam mail kontaktowy i napisałam do nich.
@Mama.kacperka W sumie to się zdziwiłam że te pudełka tak są dostępne na korytarzu gdzie każdy może wziąć ale w sumie to próbki do rozdania więc pewnie im to obojętne czy ktoś weźmie jedno lub dwa
@AnetteSo ja właśnie nie dostałam pomimo że wyraziłam zgody i mam podpięty mail
Dziękuję za link
@MamaMalychStopek to muszę poszukać i też do nich napisać
Ja chyba z aplikacji w ogóle pisałam. Musiałabym sprawdzic
Oo fajnie gdyby udało Ci się to znaleść
Wysyłałam z aplikacji ale z takiego maila odpisali obsluga_klienta@rossmann.com.pl
Aaa no to ja pampersy i oliwkę otrzymałam w ciąży, przyszły wtedy mi maile, ale dla dzidziusia teraz to właśnie nic, a mam go tam dopisanego, z datą urodzenia itd że jest wszystko aktualne ![]()
@MamaMalychStopek to u mnie właśnie też nie było żadnych wieści, więc może rzeczywiście tak zrobię i napiszę do nich ![]()
O to mi nigdy nie przyszła taka ankieta
zawsze ankieta z satysfakcji z zakupów ale nigdy nie przyszło mi czy otrzymałam próbkę.
Ja teraz na te szczoteczki nie mogę znaleźć maila Ale pamiętam że w rossmannie w którym często robimy zakupy pani sama zagaiła
To może zanim do nich napiszę, to najpierw przy okazji zakupów zagadam tam panią i zobaczymy co powie ![]()
Tak, zapytaj bo jak coś to masz to na kacie zapisane. Tylko odbiór jest 30 dni więc pytanie czy Ci nie przepadł termin