O fajną jest akcja z tym pudełkiem u nas nikt mi nie dał …
Ooo no proszę
a zgłaszałaś gdzieś?
A to u nas właśnie często na dniach otwartych dawano mnóstwo różnych drobiazgów czy próbek
a w szkole rodzenia to już w ogóle całą dużą materiałową torbę tego wszystkiego
ale szkołę robiliśmy tę płatna, to może dlatego ![]()
![]()
Dla tego tak trochę się zdziwiłam że nie polecamy , nie zauważyłam nigdy przesuszenia, i zawsze super pomaga na zaczerwienienia
Nie lubię tej strony bo się na niej nie znam, możesz podesłać jakiś link? @MamaMalychStopek u mnie też stały na oknie i nie wzięłam j nikt nic nie mówi nigdy a pełno tego leży
Nie hah, teoche glupia akacja bo pod jakims postem napisałam z glupoty ze tym razem nie udało mi sie w szpitalu odebrać pudełka i do mnie napisali ze mi wyślą ![]()
![]()
Ja również nie używam, nawet nie kupiłam go do wyprawki.
U nas bardzo dobrze sprawdza się Bephanten a Tormentile to już mocniejsza maść i powinno się stosować kiedy nic lżejszego nie pomaga typu Linomag/Bephanten.
@Efektdomi To miło z ich strony!
Ja w szpitalu też nie niestety nie dostałam i w sumie to głupio było mi się upomnieć
ale nie wiem czy w ogóle były bo nie widziałam żadnej mamy żeby z nim wychodziła.
To bardzo fajnie, takie próbki są fajne by przetestować ![]()
Ja na codzień używam maść Bepanthen a jak pojawia się jakieś zaczerwienienie to smaruje miejscowo maść tormentile baby. Jeszcze kupię kiedyś linomag ten zielony bo polecacie.
Ja teraz jak będę miała wizytę w szpitalu i będę widziała coś to się zapytam
ciekawe co mi powiedzą
tak samo zastanawiam si za co dają np w rossmanie te różne paczki w reklamówkach albo wczoraj widziałam takie różowe notesy , i czy jak toś zapyta to dadzą czy sami od siebie , czy coś trzeba kupić żeby dostać
Moim zdaniem trzeba pytać. Jak na dzień kobiet dawali miody to jednym rosmann dawali a w innym nie i trzeba było się upominać
Ale dobrze przynajmniej się poczuli i wyszli z twarzą, bo też myślę, że dla nich to ważne
A zarejestrowana jest w aplikacji Rossmann w zakładce Rosnę. Bo należą się - około 6 miesiąca ciąży oliwka, potem pampersy 1, a około 6 miesiąca dziecka szczoteczki do ząbków
U nas zawsze się sprawdza i jestem zadowolona.
@Kikip bo na stronie niebieskiego pudełka piszą z jakimi szpitalami współpracują i z jaką przychodnią można sprawdzić ![]()
@MamaMalychStopek bo w Rossmanie większość sprzedawczyń wolą noe dawać takich próbek i dodatków bo więcej dla nich do podziału.
@AnetteSo jeszcze na roczek zestaw gumowych zabawek do kąpieli ![]()
Też do takiego doszłam wniosku. Ale tych miodów na dzień kobiet było masa to bez przesady że nie dawały tylko zostawiały dla siebie ….
Wiesz później rozdadzą po rodzinie albo sprzedadzą na necie i mają zarobek z tego. Ja przedwczoraj byłam w Rossmanie i pani kasjerka wyciagała z szuflady mojego pina i tam mieli całą szufladę mini dezodorantów a nie wiedziałam żeby komuś je dawali.
A dostałaś już to ? Bo ja jeszcze nie dostałam żadnej informacji @MamaMalychStopek szkoda , że nie jestem tak odważna , żeby zapytać o te próbki a te różowe notesy tak mi się podobały @Patrycjaw25 to my kiedyś z dziewczynami wyszliśmy na dzień kobiet i jedna wlansie miała pełno dla nas takich różnych kosmetyków z rossmana ale to było dawno i nawet nie wiedziałam jeszcze o tym
A ja bym zapytała co trzeba zrobić by dostać taki notes. Nie mam z tym problemu….ale powiem szczerze że ja na te ich próbki nie jestem napalona. Ja w ogóle nie jestem zwolenniczką zbędnych rzeczy.
@Patrycjaw25 pewnie tak jest. Tak jak w Lidlu czy Biedronkach, jak jest coś fajnego na promocji to tego nie ma, bo pewnie odkładają sobie czy rodzinie lub znajomym
A to jeszcze przed nami - super ![]()
Tak dostałam wszystkie o których pisałam
Mi też było głupio się upominać , ale już przed samym wyjściem dostałam ![]()
![]()
a jaka radość była ![]()
![]()