No właśnie ja tak nie zwracam uwagi wydawało mi się że był bepanthen
Ja używam sudokrem na odparzenia pupy i mi ładnie goi tylko mówiła położna żeby nie walic grubej warstwy tylko tak delikatnie i że wtedy szybko zagoi odparzenia
No właśnie tak czytam mało poleceń , a u nas na pupę super się sprawdza i raz na jakiś czas oczywiście tylko jak zaczerwienienie się pokaże
Ja mam z jakiegos zestawu dla dzieciaczkow próbkę sudocremu ale nie pamietam już z jakieg. Też słyszałam, że cienka warstawa działa cuda.
No nam się sprawdza bardzo dobrze
Ja muszę wypróbować linomag ten zielony z ciekawości skoro polecacie
W lipcu dam znać czy coś się zmieniło ![]()
Ja wczoraj w szpitalu dostałam „reklamówkę niebieskiego pudełka” a w niej smoczek, pasta do zębów i próbka lovely do prania ![]()
Też muszę go sprawdzić aby za dużo nie używać tego sudocrem tylko pilnie i na pupę
Ja mimo słabych poleceń też używam sudocrem i u nas się lepiej sprawdza niż bepanten .
Ooo u nas takich nie dają, mówiłaś coś , czy tak sami od siebie dali ? Bo ja często widzę jakieś reklamówki jak leżą ale mi głupio pytać
Oo super, to bardzo miło
bardzo lubiłam w ciąży takie gifciki dostawać
próbki zawsze fajnie przetestować, a może się coś sprawdzi ![]()
O wow! No to na bogato, że tak powiem
A juz wybralas szpital?
Po oprowadzaniu w szpitalu, na koniec rozdawali każdemu uczestnikowi ![]()
Ojjj tak, też lubię takie gifty ![]()
Jeszcze się waham, ponieważ w pobliżu mam kilka naprawdę dobrych szpitali ![]()
U nas tylko po urodzeniu rozdawali takie pudełko z próbkami, na szkole rodzenia czy w dni otwarte nic nie dawali
Madzia upominaj się
oni tego maja zawsze pełno. Ja wychodząc ze szpitala nie dostałam niebieksiego pudełka ale musieliśmy wrócić do szpitala powtórzyć badania z piętki i zobaczyłam, że maja pudełka to sie upomniałam. Pani mi dała aż dwa.
Na stronie niebieskiego pudelka możesz sprawdzić gdzie mozesz odebrać te torebeczki dla ciężarnych.
To prawda, mi też nie szali tylko stały na oknie przy rejestracji, nikt nie mówił że ma sobie wziąćc ale wzięłam jedno
Mi nie dali w szpitalu ale niebieskie pudełko mi wysłało do domciu 🩷