Bobini czy Lovela

No właśnie ja tak nie zwracam uwagi wydawało mi się że był bepanthen

Ja używam sudokrem na odparzenia pupy i mi ładnie goi tylko mówiła położna żeby nie walic grubej warstwy tylko tak delikatnie i że wtedy szybko zagoi odparzenia

No właśnie tak czytam mało poleceń , a u nas na pupę super się sprawdza i raz na jakiś czas oczywiście tylko jak zaczerwienienie się pokaże

Ja mam z jakiegos zestawu dla dzieciaczkow próbkę sudocremu ale nie pamietam już z jakieg. Też słyszałam, że cienka warstawa działa cuda.

No nam się sprawdza bardzo dobrze

Ja muszę wypróbować linomag ten zielony z ciekawości skoro polecacie

W lipcu dam znać czy coś się zmieniło :smiley:

2 polubienia

Ja wczoraj w szpitalu dostałam „reklamówkę niebieskiego pudełka” a w niej smoczek, pasta do zębów i próbka lovely do prania :yum:

5 polubień

Też muszę go sprawdzić aby za dużo nie używać tego sudocrem tylko pilnie i na pupę

Ja mimo słabych poleceń też używam sudocrem i u nas się lepiej sprawdza niż bepanten .

Ooo u nas takich nie dają, mówiłaś coś , czy tak sami od siebie dali ? Bo ja często widzę jakieś reklamówki jak leżą ale mi głupio pytać

Oo super, to bardzo miło :star_struck: bardzo lubiłam w ciąży takie gifciki dostawać :grin: próbki zawsze fajnie przetestować, a może się coś sprawdzi :smiley:

2 polubienia

O wow! No to na bogato, że tak powiem :face_with_hand_over_mouth: A juz wybralas szpital?

Po oprowadzaniu w szpitalu, na koniec rozdawali każdemu uczestnikowi :smiling_face_with_three_hearts:

Ojjj tak, też lubię takie gifty :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Jeszcze się waham, ponieważ w pobliżu mam kilka naprawdę dobrych szpitali :face_holding_back_tears:

1 polubienie

U nas tylko po urodzeniu rozdawali takie pudełko z próbkami, na szkole rodzenia czy w dni otwarte nic nie dawali

Madzia upominaj się :grin: oni tego maja zawsze pełno. Ja wychodząc ze szpitala nie dostałam niebieksiego pudełka ale musieliśmy wrócić do szpitala powtórzyć badania z piętki i zobaczyłam, że maja pudełka to sie upomniałam. Pani mi dała aż dwa.

Na stronie niebieskiego pudelka możesz sprawdzić gdzie mozesz odebrać te torebeczki dla ciężarnych.

2 polubienia

To prawda, mi też nie szali tylko stały na oknie przy rejestracji, nikt nie mówił że ma sobie wziąćc ale wzięłam jedno

Mi nie dali w szpitalu ale niebieskie pudełko mi wysłało do domciu 🩷

1 polubienie