Bolące ząbkowanie

Viburcol to trochę jakby homeopatia, ale na prawdę działa. Nie ma w sobie typowych substancji przeciwgorączkowych i przeciwbolwych, bardziej tak jakby uspakaja. Jest jeszcze w kropelkach. My też stosowaliśmy. Podobny preparat to chyba Camilia. 

Camilla jest w kropelkach i oparta na ziołach, więc dla fanów bardzo naturalnych sposobów ulzenia w bolu idealna. 

Ja używałam camillle polecam

Camilia to homeopatia 

Viburcol też homeopatia. Generalnie nie wierzę w homeopatię, ale on działa ;)

Hemeopatia nie ma dzialania leczniczego tylko wspomagajacego to sa tabletki lub syropy plecebo tak naprawde 

Kasia to prawda, ale te krople serio działają :p nie potrafię zrozumieć dlaczego. 

Kasia też mi się tak wydaje dlatego z homeopatii nie korzystam 

Ja nie wierzę w homeopatię.  To tylko podświadomość jak dla mnie działa. Co prawda u dziecka ona nie działa. W przypadku camilii bym podejrzewała dobre działanie masażu, a nie preparatu.Na homeopatię szkoda pieniędzy i czas według mnie.

hemeopatia w polaczeniu z innym leczeniem bardziej daje efekt niz same stosowanie hemeopatii ;) 

Rena dokładnie ja tak samo..mimo że na warsztatach wiele na jej temat się nasłuchałam to mnie do siebie nie przekonała 

Figa ja również stwierdzam że one działają te krople. Nigdy nie zagłębiałam się czy homeopatia czy nie, poprostu mnie to nie interesuje ważne że działa to jest dla mnie najważniejsze i ile mam to poleca a reszta mało ważna. 

Oczywiście jeśli to przynosi efekt to czemu z niego nie skorzystać ;)

PattMaz to prawda liczy się efekt 

Mojej córce wychodzą czwórki i trójki obecnie, wręcz hurtowo idą jedna za drugą. Pomaga nam żel bobodent.

Mamaninki u nas podobnie. Trójki z czwórka. Już dwie górne trójki się przebiły dolna czwórka prawie też no i widać delikatnie że dolne trójki idą. Ale nie smaruje. Aż tak źle nie jest żeby trzeba było reagować 

Hmm, homeopatia to dla mnie magia. Idźmy na jezioro z butelką alkoholu, do jeziora wlejmy tylko jedną kroplę. Potem weźmy szklankę wody z jeziora, 5 razy postukajmy i wypijmy. Hmm.. Czy po tym eksperymencie możemy jechać autem? Tylko pamiętajmy o postukaniu, bo przed stukaniem to zwykła woda, a po już alkohol. 

To dla mnie homeopatia, bzdura totalna.

Nie miałam do czynienia z homeopatia wiecej niż kropelki Camilla ale uważam że one są warte zaufania. U nas pomogly i to mnie przekonało że faktycznie mają sens. A czy to homeopatia czy antybiotykoterapoa mnie nie interesi wazne ze działa. 

Rena a ta historia z szklanka to skąd ? Bo mnie rozbawiła hehe

PattMaz,moja szwagierka też bardzo chwaliła Camilia na ząbkowanie.