Bolące ząbkowanie

u nas jak już było bardzo źle to dawałam przeciwbólowe leki 

Rozanet smieje się właśnie że zimne nóżki najlepsze:D

Hehe odkąd pierwszy raz noga trafiła do buzi to już teraz cały czas próbuje ją dalej chwytać :) 

Rozanett haha i tak długo zostanie :D mój się tak bawi to córka czasem też jeszcze próbuje sobie nogę dać do buzi 

U najmłodszego syna ząbkowanie w miarę łagodne w porównaniu do starszego. Jedynie w nocy się kręcił, marudził. U starszego dentinox łagodził, gryzaki wyrzucał,w dzień i w  nocy było ciężko. Usliniony wszystko do buzi brał przy pierwszych zębach to nawet mu się dzioselko nadrywalo i tak wisiało. 

U nas właśnie u córki chyba 5 wychodzą i już u niej to ciężko jakoś jej pomóc 

U nas tylko dentodept mini i tarcie szczotka po zębach albo cumlem nic innego się nie sprawdziło 

u nas też dentosept mini, na zmianę z dentinoxem

U nas dentimox przynosił jej ulgę 

Ja się bałam dawać dentinox bo pamiętam zebrać dalam i poleciała jakby normalnie traciła przytomność i nie wiem czy przez to że ja przestało boleć czy reakcja na lidokainę i później jej już nim nie smarowalam

rany u nas malutka tak sie slini ze bodziaki to 3 razy dziennie mozna zmieniać a jak ma sliniak to podobnie co chwila zmiana na inny;) ale zeba nie widać

Anis u mnie też nadal zębów brak;/

U nas wyszła jedynka po 7 miesiącu i narazie cisza a już skończył 8 miesięcy

nati moja pierwszego zeba miala majac 9 miesiecy wiec jeszcze m czas

A ja to tak doszukuje sie ich 3 miesiaca hehe

ANIska haha ich się długo szuka :D mojemu już prawie miesiąc idzie 6 zębów , ale od paru dni tak się ślini, że dopiero śliniaki idą w ruch, aczkolwiek zrywa je, więc chodzi mokry 

Mamalaury to po takiej akcji też bym się bała podawać. U nas na szczęście dentinox się sprawdził, zobaczymy jak później będzie przy kolejnych zębach 

U nas od początku do końca właśnie dentinox się sprawdził u nas nie ma lepszego od niego 

u nas się coś wyżyna to może lada dzień się pojawi:D

Syn 6msc i ostatnio lekarka mnie uświadomiła , że ząbkuje 🙈 poleciła Camilla bądź dentinox :)