Bolące ząbkowanie

Nati Twój to chyba wysoki i z tego wzgledu taka masa ciała :D 

mój to teraz mniej przybiera, ale wiadomo lata jak szalony po mieszkaniu, Nie usiedzi mi minuty 

To pewnie dopóki nie chodzi dziecko to więcej właśnie przybiera 

Mazia no ja mu już niektóre 80 kupuję 74 już niektóre zamale zależy jakiej firmy

Moja malutka urodzila się 01/03 

i wazy 2440 na dzień dzisiejszy 

juz jej troszkę waga spadła od porodu 

moze jutro wyjdziemy do domu:D

Jaka malutki okruszek, ale super że niedługo będziecie w domku! Gratulacje jeszcze raz...

Kasia gratulacje :) to maleństwo :) obu Was wypuścili jak najszybciej 

U nas sprawdziły się tylko i wyłącznie dentodept mini była maść z lidokaina ale bałam się jej dawać bo widziałam że źle na nią wpływa z tego co pamiętam to chyba dentinox przeszlismy przez camile też ale to totalne placebo jak sól fizjologiczna

A jakie były objawy tego, że na dziecko źle to wpływało? 

U nas dentinox najlepiej się sprawdził 

mamalaura a jakie mieliście objawy, że tak uwazasz?

Kasia o jej to naprawdę maleńka kruszynka :D gratulacje ogromne !

wiecie co mój też nie lubi jak mu daje dentinox może to uczucie znieczulenia go wkurza 

Kasia gratulacje bo ja jeszcze nie zdążyłam pogratulować

To znieczulenie jest dosyć łagodne ale może na kazdego dziala nieco inaczej, moja się zawsze po tym krzywi 

Mój to nawet nie daje sobie tego dać do buzi, potem jest okej,ale może on nie chce by go tam dotykać w buzi,aj nie wiem ale jest walka by to podać 

Mojej widać, że przynosi ukojenie jednak...

Mój teraz gryzie te gryzaki co w testach z canpola wygraliśmy drewniane

O tak one sa super my je daliśmy siostry synkowi co cały czas w ruchu na zmianę  zgrzybkiem

Kasia to faktycznie maleństwo ani sie obejrzysz jak będziesz zaraz zmieniać rozmiar pampersow i ubranek na większe 

U nas tez dentinox i dontosept mini naprzemiennie ratuje sytuację 

Mojemu właśnie gryzaki nie podchodzą. On ciągle w ruchu,więc nie usiedzi minuty. Zaraz je rzuca i tyle z ulgi 

U mnie też gryzaki na okrogło, różne na zmianę dajemy, czasem już je stopy lub koc :P