Najczesciej to stosowałam viburcol
mazia mamyne ręce najlepsze wychodzi na to:p
Ja smarowałam jak już widziałam że jest bardzo źle
mamaem wiadomo panicz lubi być noszony, więc w tedy dla niego to najlepsze przeciwbólowe świata haha
Dokładnie noszenie bardzo pomaga na wszystko :)
ja sobie tak mięśnia w rękach wyrobiłam od noszenia, że aż sama w szoku jestem :D darmowa siłka
U nas na szczęście córka nie byłą aż taka do noszenia na rękach
Moja córka wazy ledwo 9 kg a nie dam rady jej nosić
wiadomo inaczej w ciąży tez nie powinnam jej nosić
No u nas z gryzakami też problem. Jedynie akceptuje i bawi się tym grzybkiem Mombello. Ale wszystko inne wyrzuca od razu.
Mazia widzisz przynajmniej masz kasę za siłownie zaoszczędzoną :D
Ja też widzę duża różnice w mięśniach
No darmowa siłownia,a chłop mój płaci hahah ponosiłby dzień i noc to by kasa została w portfelu hahah
Kasia mój zaraz 9 miesiecy,a już 8 z hakiem. Jak będzie w wieku Twojej to chyba mi kręgosłup odpadnie
Tak tak biceps niezły po takim noszeniu ;)
To u mnie podobnie, wytrzymałość mięśniową o wiele poszła w górę przez samo zabieranie jej z miejsc niebezpiecznych lub np o miski psa. Bo nosić jej też nie muszę i ziuziac ale samo takie po domu.
Ponadto często biore ja w nosidło na klatkę piersiową i idziemy na spacer z psem to tak 30 min chodu a robi swoje
Mazia to mój 7 jutro i waży 9.5 kg i faktycznie da się odczuć podczas noszenia nieraz mi ręce drętwieją
U nas na szczęście córka drobniutka
Moja też mała a już 6,5kg waży i mam wrażenie, że teraz szybciej przybiera niż wcześniej
U nas na początku dużo przybierała a później coraz mniej
U nas zawsze był kłopot z tą wagą a teraz dopiero się ruszyło bardziej i przybiera 180-200g tygodniowo nawet
Rozanet ja też widzę, że ona teraz więcej zaczęła przybierać na wadze niż na początku, moja ma 6 miesięcy i 7,3 kg, też widzę, że mi nie sprawia takiego problemu noszenie bo ręcę się jednak przyzwyczajają z biegiem czasu i są mocniejsze;p
Mi już trochę zaczyna ciążyć. Niby ręce mocniejsze ale długo ponosić już coraz ciężej