Bóle brzucha w ciąży

W ciąży miałam typowe klucia ciazowe, żadnych komplikacji

kłucie to ponoć normalne jest, ale nie wiem dokladnie, nie jestem lekarzem

bo jak chodzilam z otwartą buźką i nioe tak wdychałam i wydychałam powietrze to mnie lapały;)

Ja nie miałam silnych bóli w ciąży nie bolał mnie brzuch , tylko kręgosłup bo już przed ciąża miałam nim problemy

mnie kręgosłup przez całą ciąże niestety

uu wspolczuje, mnie dopiero pod koniec…

ojejka kregoslup to tez wspolczuje Wam

przy porodzie tez mnie kregoslup bolał…

a bolał ktoras z Was brzuch ciazy i bralyscie na to nospe? Pomagała wam?

ja pomimo 24 tygodnia ciązy wciąz miewam bóle brzucha, mam nadzieję ze to efekt rozciągania sie macicy

Mnie bolały plecy, lekarz straszył również bólami w dolnej części brzucha, ale nic takiego “odczuwalnego” się nie działo.

Jestem jestem nic mi nie jest ale już do końca dnia leżałam bo ból był tak silny że gdy wstałam kuło jeszcze mocniej. Nie wiem dlaczego 7 byłam u lekarza mówiłam mu o tych bólach ,szczegółowo mnie zbadał i wszystko jest ok z dzidziusiem więc jakoś muszę to przetrwać.

Jejku taki kujący ból brzucha mnie złapał że mąż chiał dzwonić po pogotowie,aż mi łza poleciała z tego bólu.
Wykończę się ,czytałam że takie silne kucie jest normalne trzeba się położyć na boku który nie kuje i przechodzi . Przeszło i mnie wystraszyło

Mialam i nadal mam skurcze macicy. Rozpoczely sie w 17 tygodniu a teraz jestem w 26. No-spa w sumie mi pomagala, jest bezpieczna. Teraz jestem na zwolnieniu i rzadziej mi się zdarzają bolesne skurcze. A spinanie się brzucha jest normalne.

U mnie też zdarzało się spisanie brzucha i tez miałam brać nospe i magnez.

Ja nospe noszę w torbie na wszelki wypadek raz tylko wzięłam bo brzuch mialam mocno śpiety

Ja nie odczuwalam zadnych boli w czasie ciazy…

ja miałam na początku w 1 trymestrze ale słabe to ponoć normalne

Chyba w 1 trymerze to sie odczuwa bol jak miesiaczkowy szczególnie na samyn początku

Cieszcie się że nie doświadczacie takich bóli,nic przyjemnego jak złapie taki ból to nie wiadomo co ze sobą zrobić . W pierwszej ciąży nie odczuwałam żadnych bóli przez całą ciąże ,widocznie każda ciąża przebiega inaczej nie ukrywam że jest ciężko nie spodziewałam się ze tak będzie