Bóle brzucha w ciąży

Na początku nie wiedziałam czy to normalne bóle

Mnie zawsze niepokoily

Spore bóle miałam na początku 5-7 tydz… ale bez plamień, teraz już lepiej

Ja odczuwałam tylko w pierwszym trymestrze i były to bóle podobne do zapowiadającej się miesiączki

jakos do tej pory to bylo, a dzis wlasnie boli mnei brzuch, biore magnez i brałam no spe ale jakos srednio przeszlo :frowning:

Zero bólów brzucha. Na szczęście…

Ja odczuwam od czasu do czasu bole brzucha,konsultowalam je z lekarzem ale powiedzial mi ze,to nic niepokojacego ale ja jednak zawsze jestem zmartwiona

czasem też boli, ale nie aż tak bardzo biore magnez i no spe

Ja od kiedy biore magnez to mam spokoj

Chyba książkowo przechodzę moją ciążę, zgodnie z II trymestrem odczuwam od czasu do czasu kłucie po bokach brzucha i dolegliwości ze strony kręgosłupa, ale dotychczas chyba dwa razy skłoniło mnie to do zażycia tabletki no-spa.

Kazdy bol brzucha jest stresujacy

Brałam magnez i no- spe

Bóle brzuch w ciąży lepiej zawsze skonsultować z lekarzem

mnie dopadły dopiero pod koniec ciąży

zdarzają się, na szczecie rzadko

Były na początku i bardzo mnie niepokoiły. Ale z czasem ustały.

U mnie już od samego początku były bóle brzucha. Może i dlatego zdziwiłam się bardzo, że jestem w ciąży, bo po obiawach wnioskowałam że na dniach dostanę miesiączki. Jak już zrobiłam test to bardzo spanikowałam, bo pierwsza myśl była taka że ból to nic dobrego. Zadzwoniłam do mojej pani dr i mnie uspokoiła że jeśli to lekki ból i nie ma innych niepokojących objawów to trzeba się uspokoić i czekać. Na początku brałam no-spę (chociaż później przeczytałam gdzieś że to niezbyt dobry pomysł, ale w tej sprawie chyba każda z nas powinna skonsultować się z lekarzem). No właśnie. Ważne żeby wszystkie dolegliwości konsultować z lekarzem i nie panikować bez potrzeby :slight_smile:

Ja mam czesto

Każdy ból brzucha niepokoi

Mi się to nie zdarzyło ale czasami takie miałam uczicia jak by np skurcze