Co to są jogurciki w tubkach? Coś takiego jak te musy owocowe czy jakieś domowe smakołyki robisz? ;)
Najważniejsze to nawadniać a że dziecko nie chce jeść to chyba normalne. Ja jak jestem chora i boli mnie gardło to też nie mam na nic ochoty. Cieszę się zawsze jak córka zje odrobinę jogurtu . Chociaż dwie łyżki żeby nie dawać lekarstw na pusty żołądek. Moja córka wlansie w chorobie akceptuje jogurty. Ziemniaczki z masełkiem jej gotuje też często . Krakersiki do przegryzienia lub jabłko też lubi
Fajnie sie tenat rozwinąl tubki fajny pomysl u nas w sumie zazwyczaj robilam musy sama dla malej ale tera zdaza sie kupywac gfzie tam jest jednak wiecej mozliwosci;) z jogurtami wlasnie czy z warzywami;) a tak jak piszecie dobrze zeby maluch cos zjadl przed lekami;(
Też czasem kupuję te jogurty w tubkach. Można je do 6 chyba godzin nawet bez lodówki trzymać.
U nas królują musi w tubkach z Kubuś baby
Ja wybierałam dla syna muzy warzywne jak i owocowe żeby wypił w ciągu dnia. Fajne są też z kaszką. Zawsze można pokombinować;)
Xyz - ziemniaczki z masełkiem dobre na wszystko :) uwielbiam!
U mnie dużo dziewczynki zjadały tych musòw :)
u mnie córka wciągała ale przyszedł moment kiedy już nie chciała
Syn lubi ziemniaki w każdej postaci ;)
Te musy w tubkach są super.
Ziemniaczki i mojej smakuja ostatnio posypuje koperkiem i tez lubi;) co do musow tez lubie miec w szafce zapas bo zawsze jakis mozna podac dla urozmaicenia diety
U mnie po czasie też już przestały zjadać i wolały inne przekąski :) I całe owoce. Ale długo i dużo ich zjadły.
Ziemniaczki u mnie też lubią :) Ale jedna córka nie mogłaby zobaczyć nawet kawałka koperku niestety ,bo by już nie zjadła :)
Koperek, szczypiorek i pietruszka bywają problematyczne haha :p
A jakiej firmy polecacie musiki? I czy któraś mama robiła swoje domowe? Jaką była reakcja dzieci? :)
U mnie syn lubi wszystkie musy więc ciężko konkretnie któreś polecić. Kiedyś unikałam musów z Kubusia bo słyszałam, że soczki czy musy mogą uczulać z tej firmy
kiedyś ktos pisał ze te z biedronki dada sa dobre bo mają dobry skład i mała faktycznie je zjada ze smakiem;) ostatnio kupiłam vital obok na półce mają też fajne połaczenie ale tylko owocowe w przeciwieństwie do dada i też w maire prosty skład + wit c
Też słyszałam o tych musikach z dady ale jeszcze ich nie próbowałam na sobie ani w prezencie :))
my ostatnio dostaliśmy to synek ładnie je
U nas syn też je jadł.
A jak one są wiekowo? Od ilu miesięcy