Tak ? U mnie zależało od miesiączki ale czasami tak było chyba po prostu przy większych wyrzutach hormonów
Taka miesiączka i również ciąża to jakby nie patrzeć jest duża zmiana hormonalna dla organizmu co prawda my kobiety i nasz organizm jest do tego dostosowany ale mimo wszystko to buzuje i może objawiać się w różnoraki sposób każda z dziewczyn będzie obserwować u siebie inne zmiany
No właśnie tak jest co kobieta to inne zmiany jedna kobietę wysypuje przy okresie a inna nie , jedna ma obfite a druga tak jakby wgl nie miała wszystko zależy od organizmu :)
O tak racja jedna juz tydzień przed bez patrzenia w kalendarz wie ze zbliza sie wizyta tak zwanej cioci bo czuje sie cala opuchnięta obolala i poirytowana a inna będzie zaskoczona ze z godziny na godzinę dostała okresu bo zadne objawy na to nie wskazywaly
To u mnie zero zwiastunow okresu zazwyczaj mam bolesną owulacje i wtedy zaznaczan w kalendarzu i wiem że za 14 dni okres
U mnie zależy bo naprawdę bywało różnie pamiętam że raz byłam wózkiem z dzieckiem na spacerze czułam się super tydzień przed okresem nie przypuszczałam że dostanę a za przeproszeniem zaczęło mi cieknąc po nogach
U mnie brodawki są ciemne podczas karmienia. Jak wszy stałam karmić to brodawki właśnie były dużo jaśniejsze
nie zwróciłam uwagi nawet na to;)
U mnie brodawki nie ściemniały ale wielu koleżankom tak:)
W pierwszej ciąży mialam ale nie jakoś mocno widoczną, obecnie jestem w drugiej i już się powoli zaczyna pojawiać.
ja w pierwszej ciąży miałam a w drugiej już nie
Na brodawki nawet nie zwróciłam uwagi czy były ciemniejsze:D
u mnie też brodawki nie sciemniały a co do tematu postu to kreske widoczna miałam tylko przy ciąży gdy chodziłam z córką i długo nie znikała....przy pierwszej ciąży z synem praktycznie się nie pojawiła...ciekawa jestem czy ma to zwiążek z płcią...teraz dopiero tak mi to na myśl przyszło jak pisałam...
Mi tylko delikatna kreska się pojawiła
U mnie brodawki ciemnieją nawet przy okresie teraz też ściemniały ale kreska nie jest aż tak widoczna nie wiem od czego to zależy ale na pewno ma to związek z hormonami :)
Moja kreska po porodzie byłam jeszcze bardziej widoczna niż w ciąży. Teraz już jej nie mam ale przez jakieś pięć miesięcy po porodzie jeszcze była
Czyli u każdego jest inaczej :) kwestia w dużej mierze hormonów rzecz jasna :)
U mnie po porodzie tez ja bardziej zauważyłam
u mnie zginela chyba po pol roku.. dlugo to trwalo
u mni po porodzie stała sie bardziej sucha i ciemniejsza ale juz sladu po niej nie ma ;)
swoja drogą ciekawe ze organizm tak barwi skóre w tym miejscu;)