Brrrr. Idzie zima! ❄️

Właśnie ogladalam ostatnio zestawy z Jukki z kokonem :slight_smile: i chyba się skuszę :heart:

1 polubienie

Zamówiłam właśnie. Mój mąż się załamie. Ostatnio już się śmiał że wszystko co możliwe dla dziecka ja muszę mieć :laughing:

2 polubienia

Taaak masz rację. Wszyscy mili i pomocni. Kupowałam taki zestaw z 3 lata temu na prezent dla kuzynki. Tanio i porządnie można by powiedzieć bo te rzeczy są naprawdę dobrej jakości i nie są bardzo drogie. Zestaw piękny

No coz takie uroki :rofl::rofl::grin:

1 polubienie

Mam to samo, jak widzę te wszystkie ubranka, dodatki czy zabawki to jestem jak taka sroka co na widok świecidełek ma oczy jak 5 złotych :grinning: szkoda tylko, że pieniądze na koncie tego nie rozumieją i się magicznie nie mnożą :confused:

I cieszę się, że skorzystałyście z polecajki, Jukki powinno dla nas stworzyć kod rabatowy :smiling_face_with_three_hearts::grinning:

Mi też się odpalił straszny zakupoholizm teraz :joy: Jedynie na swoją obronę zawsze mam że przecież sobie nic nie kupuje. W ciąży dużo ubrań nie kupowałam bo to tylko na chwilę. Po ciąży też nie bo niedługo schudnę to wejdę w stare, a i tak 90% czasu siedzę w domu w dresie. Może i wyglądam jak bezdomna ale za to bąbel jaki elegancki :laughing:

No coś za coś :rofl::rofl::rofl: u mnie to samo zawsze mam wymówkę że no przecież sobie nie kupuję tylko dzieciom :rofl:

1 polubienie

Bo dobry dres nie jest zły, a jeszcze jak jest wygodny to czego chcieć więcej ! Ja też należę do grona „bezdomnych” w domu :joy: no czasami jak mam luźniejszy dzień, to się odwalę w te lepsze rzeczy , ale że luźniejszych dni mam mało to raczej pierwsza opcja. Za to młody, tak jak mówisz elegancik w każdym wydaniu czy przedszkolnym czy domowym :smile::smile:

Właśnie się dziwiłam, że ta cena jest tak niska jak na takie akcesoria - zwykle sobie liczą. Wygląda na coś co rzeczywiście się przyda.
No i jest to pięknie wykonane :smiling_face_with_three_hearts:

Hmmm, no pozostawię to z takim komentarzem. Nie jestem gołosłowna, nasze dzisiejsze stylowki mówią same za siebie :joy:

Hahah, tak. U nas dziecko chodzi w newbie bo dostajemy w prezencie a ja w zmechacony dresach z sinsaya xd

3 polubienia

@Mamusia22 @Paula9021 nie martwcie się dziewczyny, jesteśmy całkowicie normalne :joy::joy:

1 polubienie

Mam totalnie to samo hahahha

Haha na mojego syneczka już czekają body z newbie i kombinezon Engel :sweat_smile::sweat_smile:a mamusia śmiga w gatkach z pepco i kurtce z poliestru :laughing:

4 polubienia

Ja tak samo i tak się najlepiej czuję a lubię patrzeć jak mój syn jest ładnie ubrany :heart_eyes::blush:

1 polubienie

A no tak, oczywiście, że synek na spacerku jest w merino. U nas huttelihut. A ja w kurtce sprzed czasów studiów :joy:

U nas to samo syn ma większe szafy jak ja co chwilę coś nowego jak coś widzę nie mogę się oprzeć kupić :blush:

Ja to najlepiej czuję się w stylu bezdomnej po domu , jak coś bym miała ubrać lepszego na codzień to gwarancja że zaraz brudne

Ja Merino odkrylam niedawnon, od 2 dni córa popyla na spacery w gondoli wlasmie w tym i jestem zachwycona . Swoja droga ja tez popylam w kurtce przedpotopowej bo jeszcze nieschudlam po ciazy :see_no_evil:

Nawet nie znam dobrze tej marki muszę się nią bardziej zainteresować :blush:

Odkąd urodzilam Synka wiecznie pojawialo sie to “Merino”. Ale początkowo jakoś nie wglebialam się w temat. A warto :wink: