Właśnie ogladalam ostatnio zestawy z Jukki z kokonem
i chyba się skuszę ![]()
Zamówiłam właśnie. Mój mąż się załamie. Ostatnio już się śmiał że wszystko co możliwe dla dziecka ja muszę mieć ![]()
Taaak masz rację. Wszyscy mili i pomocni. Kupowałam taki zestaw z 3 lata temu na prezent dla kuzynki. Tanio i porządnie można by powiedzieć bo te rzeczy są naprawdę dobrej jakości i nie są bardzo drogie. Zestaw piękny
No coz takie uroki ![]()
![]()
![]()
Mam to samo, jak widzę te wszystkie ubranka, dodatki czy zabawki to jestem jak taka sroka co na widok świecidełek ma oczy jak 5 złotych
szkoda tylko, że pieniądze na koncie tego nie rozumieją i się magicznie nie mnożą ![]()
I cieszę się, że skorzystałyście z polecajki, Jukki powinno dla nas stworzyć kod rabatowy ![]()
![]()
Mi też się odpalił straszny zakupoholizm teraz
Jedynie na swoją obronę zawsze mam że przecież sobie nic nie kupuje. W ciąży dużo ubrań nie kupowałam bo to tylko na chwilę. Po ciąży też nie bo niedługo schudnę to wejdę w stare, a i tak 90% czasu siedzę w domu w dresie. Może i wyglądam jak bezdomna ale za to bąbel jaki elegancki ![]()
No coś za coś ![]()
![]()
u mnie to samo zawsze mam wymówkę że no przecież sobie nie kupuję tylko dzieciom ![]()
Bo dobry dres nie jest zły, a jeszcze jak jest wygodny to czego chcieć więcej ! Ja też należę do grona „bezdomnych” w domu
no czasami jak mam luźniejszy dzień, to się odwalę w te lepsze rzeczy , ale że luźniejszych dni mam mało to raczej pierwsza opcja. Za to młody, tak jak mówisz elegancik w każdym wydaniu czy przedszkolnym czy domowym ![]()
![]()
Właśnie się dziwiłam, że ta cena jest tak niska jak na takie akcesoria - zwykle sobie liczą. Wygląda na coś co rzeczywiście się przyda.
No i jest to pięknie wykonane ![]()
Hmmm, no pozostawię to z takim komentarzem. Nie jestem gołosłowna, nasze dzisiejsze stylowki mówią same za siebie ![]()
Hahah, tak. U nas dziecko chodzi w newbie bo dostajemy w prezencie a ja w zmechacony dresach z sinsaya xd
@Mamusia22 @Paula9021 nie martwcie się dziewczyny, jesteśmy całkowicie normalne ![]()
![]()
Mam totalnie to samo hahahha
Haha na mojego syneczka już czekają body z newbie i kombinezon Engel ![]()
a mamusia śmiga w gatkach z pepco i kurtce z poliestru ![]()
Ja tak samo i tak się najlepiej czuję a lubię patrzeć jak mój syn jest ładnie ubrany ![]()
![]()
A no tak, oczywiście, że synek na spacerku jest w merino. U nas huttelihut. A ja w kurtce sprzed czasów studiów ![]()
U nas to samo syn ma większe szafy jak ja co chwilę coś nowego jak coś widzę nie mogę się oprzeć kupić ![]()
Ja to najlepiej czuję się w stylu bezdomnej po domu , jak coś bym miała ubrać lepszego na codzień to gwarancja że zaraz brudne
Ja Merino odkrylam niedawnon, od 2 dni córa popyla na spacery w gondoli wlasmie w tym i jestem zachwycona . Swoja droga ja tez popylam w kurtce przedpotopowej bo jeszcze nieschudlam po ciazy ![]()
Nawet nie znam dobrze tej marki muszę się nią bardziej zainteresować ![]()
Odkąd urodzilam Synka wiecznie pojawialo sie to “Merino”. Ale początkowo jakoś nie wglebialam się w temat. A warto ![]()