Brzydki zapach z pralki i ubrań – co robić?

@Mama.kacperka @SylwiaMK ja jak zrobiłam tym płynem to podczas mycia kropelki same lecą na dół :smiley: tak jak szyby w aucie po nawoskowaniu :smiley: @Mama.kacperka koniecznie daj znać czy w końcu udało Ci się wyczyścić :smiley:

1 polubienie

O podgrzewaniu octu nie słyszałam. Sama zazwyczaj używam na pierwszy rzut octu a później jeszcze jakiegoś płynu do szyb. Niestety efekt nie jest w 100% zadowalający i do tego po jednym prysznicu znów cała szyba jest w smugach. Tylko że u nas nikomu się nie chce używać ściągaczki po każdym prysznicu. Taki impregnat to może być dobra rzecz, muszę wypróbować. Może wtedy szyba nie będzie się aż tak brudzić.

To ten płyn co ja używam to na prawdę kropelki same lecą :smiley: no tylko u nas każdy po sobie używa ściągaczki a jak widzę że ktoś nie zrobił to wtedy staram się to zrobić :smiley:

Włącz pralkę na pusto ze środkiem do czyszczenia pralek lub soda +ocet, jak nie pomoże to może filtry trzeba wyczyścić

Nawet na to nie liczę , u nas ten kamień chyba wżarł się w szybę :face_with_hand_over_mouth::rofl: chociaż nie wiem czy to możliwe

A zamówiłaś już ten płyn ? Uwierz że zmienisz zdanie jak nim popryskasz i wyszorujesz a potem będziesz ściągaczka robić :slight_smile:

Mam zamówione , jeszcze czekam :smiling_face:

1 polubienie

I on też na bardzo długo starcza :slight_smile:

1 polubienie