Buty na wiosnę

Superczas sporadycznie na imprezy typu chrzciny, wesele itp

Nati koturny będą lepsze jak szłam z wózkiem mogłam ubrać teraz bym nie dała rady już jak mam dziekco biegające 

Mazia dobre i to mam nadzieje ze wyciągnę chciaz koturny po porodzie ☺

Ja nienawidze wysokich butow koturny to na okazje jakies ewentualnie bo są w miare wygodne 

Wysokie buty pięknie się prezentują taka jest prawda. Wydłuża nogę ,ale nie są wygodne bynajmniej dla mnie 

w sumie koturny też nogę wydłużą Ja to mały kordupel jestem to chociaż czasem fajnie "zobaczyć świat z góry" ;p

Jak się w ciąży nie chodziło w takich butach to później ciężko jest się na nowo przyzwyczaić. Nogi szybko się męczą 

Aneczka dokładnie ! Ja w ciąży tylko na plaskim chodziłam bo wygodnie i się stopa tak nie męczyła ,a jednak bieganie za dzieckiem nie jest łatwe w wysokich butach

Tak ja też w ciąży chodziłam na płaskim obcasie.. Teraz w sumie też najwygodniej mi, czasami od świata założę na obcasie ;D 

No w ciazy to raczej większość z nas na płaskich ale mam nadzieje ze z czasem po założę ☺

MaziA ani z brzuchem na wysokim obcasie ani za dzieckiem chodzić czy biegać nie jest latwo

Ja tam nie ryzykuje z brzuchem ale wiem ze moja mama biegała w szpilkach xd 

Superczas jak jej nic nie było i wygoda była to czemu nie . Ja bym się jednak bala ze gdzieś zachacze i się wywroce

Nati oj tak też tak może być jak się chodzi w wysokich butach 

Dużo osób jak chce już buty na obcasie to decydują się na stabilniejsze na słupku a nie szpilce 

U mnie kiedyś były baleriny a teraz od dłuższego czasu trampki biale, espadryle różne mam kilka par i sneakersy. Kiedyś nosiłam obcasy ale niestety mam bardzo duże haluksy i teraz ich nie mogę bo po godzinnych chodzeniu w obcasach mam straszne bole nog. Odkąd mam dzieci to w plaskich najlepiej. Jak mieszkalam w  domu i dojeżdżałam do pracy to wiadomo ze te obuwie było bardziej urozmaicone a teraz mieszkam na wsi( w dodatku takiej rolniczej) tylko na podwórku i dookoła komina jak to się mówi to buty proste i wygodne do szybkiego założenia i ściągnięcia, jesienią to cały czas tylko kalosze sztyblety. Na zakupy tez na plasko zeby było szybko i wygodnie :)

No jak jest dziecko to przychodzi czas na wygodę, a nie wygląd :D

Aneczka na słupku tez można wyrznac orła moim zdaniem☺

Nati jak niski słupek to mniejsze prawdopodobieństwo

To zależy też jak ten słupek wysoki jest