Buty na wiosnę

Niby tak ale ja lubię albo 8 cm albo całkiem płaskie koturny 10 cm w tych pomiędzy mi nie wygodnie

łoo wyoskie :D ja mam męża 4cm wyższego więc mi to przeszkadza by nosić bardzo wysokie, ale jemu kompletnie nie 

ja jestem niska więc nie mam problemu z tym bo mogę i 15 cm założyć i będę niższa od męża;p 

Ja jestem wysoka a mąż aż tak wysoki kurs jest żebym mogła jak kiedyś wysokie szpilki nosić więc mam tylko jedne szpilki i to nie wysokie ślubne :p 

U nas jest różnica 15 cm tak ze takie 8 cm są idealne ☺

czasem dobrze jest byc małą;p 

Ja to zawsze stawiam na wygode, niezniszczalne białe trampki converse <3 jest wiele prawie identycznych również tańszych opcji z innych firm, ja akurat wole wydać trochę więcej na tą firmę bo trzymają mi się naprawdę baaardzo długo ;)

Wiosna to zazwyczaj chodzę w adidasach albo balerinkach

Aneczka bo najwygodniej ☺

najwygodniej  i można super stylizacje zrobić;p

Nati dokładnie ;) 

Dokładnie adidasy i balerinki najlepsze i najwygodniejsze 

Superczas teraz to adidasy do sukienek noszą i nie ma z tym najmniejszego problemu ☺

Nati właśnie taką moda weszła i w sumie ładnie to wygląda,ale ja to lubię jednak takie subtelniejsze buty do sukienek

Ja osobiście też tak nie chodzę ale ogólnie nie mam niczasu przeciwko kto jak lubi ☺

Nati też jakoś bym adidasów do sukienki nie nałożyła. Ale też mi to nie przeszkadza jak ktoś tak lubi 

Teraz młodzież ma taką styluwe ze szok moja siostra ma 16 lat i dla mnie dziwnie wygląda jak się ubiera chodz ona twierdzi ze teraz taka moda ☺

Ja bym się też nie czuoa.dobrze w sukience i adidasach, ale ładnie to wygląda,ale nie jest to kompletnie mój gust 

Mazia racja w sukience i adidasach też bym się nie czuła, ale już tenisówki bym ubrała, można znaleźć naprawdę ładne, które zgrabnie wyglądają na nodze i dobrze wyglądają. 

a ja mam taka sukienkę do której nałożyłam adidasy i super to wyglądało, mąż sam podziwiał ;p a jak wygodnie;p hahah co prawda tylko do samochodu i do teściów ale zawsze cos;p