Buty na wysokie podbicie dla dziecka

Dziewczyny ratunku . Syn ma tak wysokie podbicie że tragedia . Szukałam dziś jakiekolwiek buty zimowe , Geox przymierzone , primigi śniegowce również , Lasocki itp również . Nic nie weszło nawet do połowy 

czy któraś mama ma taki problem i poleci mi jakieś buty ?

Przede wszystkim buty na rzepy, bo zwykle maja wysokie podbicie i sa duzo luźniejsze. Zerknikj sobie na modele firmy Befado. Żadne inne nie pasują i to tez pojedyncze modele wlasnie na rzepy.

https://e-butydladzieci.pl/

Zresztą polecam od siebie ten sklep z butami dla dzieci. Znajdziesz tam wiele modeli butów, również na szeroką stopę oraz wysokie podbicie. Na miejscu powinni doradzić odpowiedni rodzaj buta. 

Ile syn ma lat? A jakie modele przymierzal? Często buty na wiązanie a czasem na rzepy dają możliwość regulacji i tym sposobem łatwo wyregulować i zniwelować dyskomfort.

A elefant ? W daichmanie jest

My lubiliśmy  Lasockiego z CCC do dziś córka chodzi;) cenowo jednak jak promka to dużo korzystniejsze a też skóra i pieta dobrze obsadzona

U nas z córką mamy ten sam problem i u nas jest łatwiej jak but jest sznurowany i na rzepy. Ale też zależy jaki model buta. Bo w niektórych nie wchodzi noga i nawet rzep nic nie daje 

Mój syn też ma taki problem..  Kupujemy wiąże,różnych firm. Zależy co ma w sklepie. Przeważnie są to ccc lub daaichman