Chore dziecko jak postępowac

Ale chyba to 500 wystarcza w zupełności skoro kropla tyle ma? Bo jak wymierzyć 600? Raczej niemożliwe. 

takie usrednione od 400-600 a w devikap też nei jest jasno określone tylko około 500 moze być wiecej lub mniej;) 

ale to i tak duża dawka licząć ze dorosły człowiek przyjmuje 1000

do roku 1 kropla. pow. 1 roku 2 krople. ostatnio dopytywałam o to pediatrę

agataAR no dobrze by wyszlo bo akurat 1000 cos na lyzece.... a to którys dzien sie zapomni wiec srednia miesieczna wyjdzie 800;)

Dawka jest 400-600 bo suplementy są i 400 i 600 , ale lek ma -po 500 , więc nie da się tu dać 600 tylko daje się te 500 jednostek . Ma być w tym zakresie 

No to jedna kropelka i mozna spać spokojnie :) 

Dobrze wiedzieć, bo teraz kupie właśnie w kroplekach...

Ja kupuję w tych kapsułkach 

ja córce podaję najczęściej twist off,ale ma z kwasami DHA bo jak przestała pić mm to tak jej podawałam kwasy DHA

Chyba podajemy to samo 

Mazia ale te twist of to dha z witmina D? Ja podawałam  córce rybki Moolersa jkan2 lata skończylanl tak to dha nie wiedziałam że trzeba podawać

DHa wpływa na prawidłowy rozwój ośrodkowego układu nerwowego dziecka zwłaszcza w pierwszych latach życia wiec warto go suplementować

U nas lekarz pediatra o tym mówiła 

Anisss dokładnie. Ja teraz karmiąc piersią też stosuję witaminy z DHA żeby dziecku wszystko zapewnić. Chociaż od któregoś miesiąca niby można już dziecku ten DHA suplementować.