Chrosty i trądzik po goleniu

Taki depilator laserowy masz? Jakiej firmy? Polecasz?

I to jest BRI956/00 . Ja polecam ten.

2 polubienia

Widziałam go. Koleżanka bardzo go chwali niestety nie staćnie na niego :slightly_frowning_face::slightly_frowning_face:

Niestety zmiany hormonalne bardzo często powodują nasilenie trądziku i podrażnień po goleniu, wrastanie wlosow, szczególnie w okolicach pachwin i brzucha. U mnie to minelo jakies 6 miesiacy po porodzie. W pewnym momencie w okolicach pachwin mialam podskorne gule ale to wszystko przez hormony. Naleze tez do osob z większym owlosieniem wiec to nie ulatwia sprawy.

Mozesz sprobowac wykonywac peelingi. Z Your kaya jest taki specjalny to stref intymnych. U mnie po regularnym peelingowaniu byly najlepsze efekty. Mozna tez zrobic samemu taki peeling z cukru i odrobiny olejku.
Trzymam kciuki żeby szybko przeszlo bo wiem ze to jest uciążliwe <3

1 polubienie

W trakcie ciazy chyba nie zaleca sie uzywania tego typu sprzetow?

Musimy szukać dobrych promocji :crazy_face:

1 polubienie

No niestety cena jest wysoka… ale na pewno lepiej kupić takie dla siebie, niż iść do salonu i więcej zapłacić

No w ciąży ja nie używałam go

ja też mam depilator brauna, otrzymałam kiedyś do testów…ale najpierw lato pozniej ciaza i jeszcze go nie wyprobowalam w pełni

Na pewno , najważniejsza jest systematyczność. A gdzie udało Ci się wygrać do testów ?

Ja też właśnie takie kupuje już staram się używać jednorazowo no nie wiem czemu tak mam

1 polubienie

Karmiąc piersią można takich używać ?

A gdzie takie sprzęty dają do testów ?

Raczej nie, ja nie używam

Może spróbuj inną pianka albo żelem do higieny intymnej może w tych świętach to pomoże :thinking: no i oczywiście odkażać przed każdym goleniem.