Ja dałam torebki i to był błąd bo moja córka ciągle siedziała pod choinką i zerkała do toreb i wyciągała ;/ za rok tylko pakowanie
Mazia no właśnie,a takto zawsze taka nutka niepewności jest co w tych pudełkach się znajduje:D
Często jak się kupuje prezent w jakiś dużych sklepach albo przed świętami to się pytają czy zapakować i często właśnie za darmo pakuja w papier ozdobny
Też czasem korzystam z takiego pakowania w sklepach ale jednak częściej się kupuje teraz przez i internet
To jest fajna opcja
tym bardziej jak to jest jakaś biżuteria
moj mąż pod choinkę kupił mi torebke z guess i dodatków zaplacic za to zeny była świątecznie zapakowana
okazalo sie ze nie spakowali jej
byla w zwykłym kartonie
ale oddali kasę
są niektóre zabawki co nie da się w ten papier schować
Zawsze można coś pokombinować schować taką zabawkę do zupełnie innego kartonowego pudełka niekoniecznie od kompletu od niej i właśnie wtedy zapakować w papier Ja również jestem za takim pakowaniem nie za torebkami nawet jeżeli jest to prezent dla dorosłej osoby zawsze jest taka chwila niepewności i miła niespodzianka jak osoba nie ma pojęcia co się w środku znajduje
A jak wyobraźnia się rozwija wtedy :D i najlepsza zabawa rozrywanie tych papierów;p
Dokładnie wszystko da się do kartonu spakować i wtedy łatwiej tym papierem owinąć. Choć niektóre prezenty są takie że mi raz cała rolka nie starczyła by zapakować :P
Też wolę prezenty w pudełkach. Z resztą jak zbliża się Boże Narodzenie to zawsze zaczynam chomikować pudełka i wszystkie prezenty pakuję do pudełka i w ozdobny papier. Do tego kokarda albo wstążka i liścik z imieniem. Dla mnie tak zapakowane prezenty wyglądają tak elegancko :D
Czy chrypa może być przy ząbkowaniu u dziecka ?
nie słyszałam żeby przy ząbkowaniu dziecko chrypiło.
U nas nigdy nie bylo
Również nie slyszalam o czymś takim
Ja słyszałam bo moja Pediatrą mówiła że może być i chrypka i gardło zaczerwienienione przy zębach bo jednak coś się tam dzieje w buzi i jakby nie patrzeć jak idą zęby to przebija się coś nowego i dla organizmu dziecka to jest jak stan zapalny
A komuś wychodziły krostki na brodzie przy ząbkowaniu ?
krostki to u nas były, ale też ma teraz chrypę i sie zastanawiam czy to możliwe że to od zębów
Córce wyszły krostki przy ząbkowaniu
U mnie się pojawiają krostki, małej wyszła druga jedynka. ale śliny mega dużo wydala i pewnie to z tego powodu:p
nam właśnie sieprzebily trojaczki i czasami jej wychodzą na brodzie