Chusteczki nawilżane, co o nich wiemy?

są niezbędne w podróży

nigdy nie zwracałam uwagi na skład husteczek.kurcze teraz to ja zaczne.chcę wybrac najlepsze.jakie polecacie?

ja uzywam pampersa i myślę że nie są takie złe nie widzę by jakos szkodziły córce

mi tez służą do wszytskiego !!! sa niezastąpione

Nie żyjemy w średniowieczu, żeby myć pupkę niemowlaka wacikami i wodą. Po to stworzono chusteczki nawilżane, wkurzają mnie takie przewrażliwione mamy… :slight_smile:

Chusteczki sa bardzo pozyteczne. Uzywamy ich caly czas

Chusteczki nawilżające są niezastąpione w wielu sytuacjach

ja to chusteczek nawilżanych dla dziecka uzywam tez do mebli. wiecie co są rewelacyjne świetnie kurz zbierają i poźniej tak nie siada !

początkowo można chusteczek uzywać a potem możńa dziecko pod kran wziąć

chusteczki nawilżane są niezastąpione

niektóre dzieci mają uczulenie na chusteczki

Ja dlatego kupowaalm te bardziej popularne np pampers lub nivea,.

ja tez uzywam tych popularnych ale jak ostatnio kupiłam takie tańsze to nie było widać alergii u dziecka ale nie były tak mokre jak te droższe

trzeba sobie ułatwiac zycie jak tylko się da :slight_smile:

podobno nawet te znanych i cenionych firm chusteczki mają w składzie niefajne składniki

Też słyszałam, że te chusteczki mają wiele szkodliwych składników.

ale sa dopuszzone do sprzedazy i przeznaczone dla niemowlat wiec napewno nie zaszkodza

sporo ich przetestowałam…

Dokładnie bez chusteczek nawilżanych nie wyobrażam sobie życie, jedne uczulają drugie nie ;). Nie wyobrażam sobie, żebym za każdym razem przy przebieraniu pieluszki musiała być dziecko wacikami i wodą… Przesada, po to stworzono chusteczki aby ułatwić życie. Ja na początek kupiłam pampersa sensitive, a później przejdziemy na dadę tanią a dobrą ;).

Skoro są takie chusteczki to czemu nie, oby tylko nie uczulały.