Chusteczki nawilżane, co o nich wiemy?

nie wiem czy bym kupiła wielorazowe? musiałabym sporo kupić albo codziennie prać,wolę jednorazowe

My uzywalismy chusteczek pampersa i niestety mała dostała uczulenia dlatego też odstawilismy je i przeszliśmy na dade choć według mnie chusteczki z netto są najlepsze.jeśli oczywiście chodzi o sklad ostatnio wlasnie pisalam post na swoim blogu dotyczący chusteczek. izabelatacik.blogspot.com

Kupiłam na start chusteczki pampersa.

moim zdaniem pampersa najlepsze

my używamy przeważnie babydream

testuje kazde pokolei

moim zdaniem pampersy najlepsze. a najgorzej wspominam Nivea

my już mamy swoje sprawdzone

mi pediatra poradził używanie chusteczek tylko w wyjątkowych sytuacjach poza domem bo podrażniają skórę dziecka, w domu miałam wycierać pupę namoczoną watą z mydełkiem dla dzieci na początku tak robiłam ale później jednak wygodnie i szybko było chusteczkami

ja mam chwalone przez znajome chusteczki pampers

nie wydaje mi sie aby takie chusteczki były szkodliwe, a przygotowywanie za każdym razem przegotowanej wody z mydłem zajmuje trochę czasu, a dziecko w pełnym pampersie leży i czeka…nie wyobrażam sobie

na początku myliśmy pupę po kupkach, pożniej chusteczki były zawsze i są do dziś, przydatne w podróży zwłaszcza.

ja mam pampers, sa super, dada, nivea odradzam :confused:

do okropnych naleza hugies bo sie rwa, te z rosman maja dziwny w dotyku material, kupka przebija

najlepsze: dada, pampers(tylko sa drogie), z kauflandu clasic bardzo fajne

U nas zawsze królował pampers teraz przy drugim dziecku zamierzam wypróbować za równo pampersów dada jak i chusteczek nawilżanych nigdy ich nie mieliśmy więc nie wiem czy się sprawdza ale wiele osób uważa, że to bardzo odbra podróbka pampersa więc czemu by nie spróbować :wink: Chusteczki nawilzane zawsze mam przy sobie w torebce.

ja uwielbiam huggies

ja też huggies

u nas pampers

dla mnie najlepsze wydają się pampers oraz huggies

ja na początku pupkę myłam wodą i mydłem - oczywiście w domu a chusteczki na wyjścia