U mnie też nie ma action nigdzie blisko, zawsze kupowałam w Rossmanie chusteczki pampersy te białe, uważam że są najlepsze
Są w Pepco ale nie w każdym zależy od asortymentu sklepu są też żele do kąpieli dla dzieci itp ale nie w każdym tak samo jak i pampersy
Nie widziałam u nas w Pepco chusteczek.
Teraz w Rossmanie są Babydream niebieskie w promocji 3 paczki za 9,99
O to fajna cena opłaca się muszę sobie kupić
Dla mnie te z Rossmana są średnio nasączone przy mocnej kupię się nie sprawdza
ja też właśnie nie widziałam
Ja na te z 99%wody z babdydream nie mogę narzekac i najbardziej je jednak lubię.
dla mnie waterwipes są jednak nie do przebicia.
u mnie tez się sprawdziły
Ja nie zauważyłam z datami takiego problemu żeby były suche na górze. często też kupowałam w Pepco cztery opakowania za 15 zł ale ostatnio się właśnie zawiodłam bo nie wiem czy trafiłam na jakąś wadliwą serię czy co ale kupiłam i są po prostu suche
dada są dobrze wilgotne ale czym niżej tym bardziej są mokre
jak dla mnie to babdydream i dada.
Oj tak waterwipes są super ale ich cena już nie. Teraz w biedronce są w promocji za dwie paczki dada aloe care, sensitiv te z plastikowym otwieraniem, tylko nie te zielone.
Wicie nie wiem czemu ale u mnie waterwipsy się cieżko wyciągają z paczki i nie pojedynczo, może trafiłam na taką partię, kupowałam w rossmanie na promocji czujesz klimat i nie jestem jakoś super nimi zachwycona.
no te z plastikowym to tak, bo nie wysychają tak szybko
dla mnie waterwipes świetne, hipp aqua to ma dopiero beznadziejne wyciąganie.
Babydream jak dla mnie są za cienkie,
Waterwipes są super ale ich cena faktycznie jest wygórowana
U mnie dada się świetnie sprawdza te mocno zielone
Ja czytałam opinie na pan tabletka o chusteczkach i tych dada zielonych nie zbyt polecał, więc ja ich nie stosuje.
Chodziło mi o chusteczki zielone z biedronki w trójpaku, bez plastikowego otwarcia. Dla mnie tragedia i coś takiego nadaje się chyba do szybkiego przetarcia kurzu a nie dla dziecka, szczególnie że wyciągają się wszystkie na raz.