Chusteczki nawilżane nie za miliony

Ja używam aqua wipes i jestem z nich zadowolona, zywalam ich przy córce i teraz też ich używamy 

one mają najwięcej w sobie wody wiec są polecane 

Nelia ja też i tych samych właśnie myślę, 

ja je mam w domu, ale właśnie by wytrzeć kurze, ale widziałam, że w rodzinie normalnie używają przy dzieciach ich. 

Te jasno zielone dada z trojpaku faktycznie wyjmowały się wszystkie na raz. Teraz te ciemno zielone chusteczki są dużo lepsze i wyjmują się pojedynczo. 

Mi polecano babydream z rosmann ale jak dla mnie mają za mało wody. 

Za to waterwipes są świetne ale drogie.

Ja kupuję lula baby z rumiankiem są delikatnie ładnie pachną są dobrze nawilżone i 72 sztuki za około 6 zł 

tych dada jasnych nie lubiłam był też takie suchawe 

Ja też i najczęściej był z nimi problem podczas otwierania rozrywało się opakowanie 

najlepsze są takie zamykane plastikiem, bo wtedy dłużej są nawilżone

Ja uzywam zielonych ale tych ciemniejszych dady najczesciej;) nie sa jakos przesuszone wiec nie mam pojemnika do nich;) kiedys kupilam taki pojemnik z chusteczkami z rossmana jednak nie bylam z niego zadowolona;/ 

Co do chusteczek mialam kindii oraz bonini i tez uwazam ze byly ok podobnie baby dream z rossmana;)

Z dady te zielone, ale ciemne 

Waterwipes to moim zdaniem najlepsze chusteczki i bardzo mocno nawilżone. Nawet jak zapomnę zamknąć to nie wysychają i co najważniejsze nie podrażniają 

a dla mnie waterwipsy się cieżko wyciągają i na pewno nie pojedynczo;/

ale skład mają najlepszy 

Ja używam pudełka z rossmana I wkładam ciemno zielone chusteczki dada. Jak dla mnie jest w porządku, łatwo otwiera się I zamyka. Co najważniejsze chusteczki wyjmuje się pojedynczo, a jeżeli zapomnę zamknąć pudełko to wyschnie co najwyżej pół chusteczki;)

ja juz tyle tych chusteczek przerobiłam ze szok. uważam ze najlepsze to te z dady zamykane na to mplastikowe zamknięcie. one sie super wyciągają pojedynczo i są odpowiednio nawilżone, nie sa za suche ani za mokre. Zielone dady całkiem ok ale na końcu te chusteczki są takie mokre ze wykecac trzeba bo sie z nic kapie. waterwipes dla mnie dramat, wyciągają się bardzo bardzo źlę, wszystko polepione. aquawipes tez były całkiem ok. babydream chyba te jasno zielone tez całkiem spoko 

U nas te babydream się w ogóle nie sprawdzają. Jak dla mnie są one za cienkie i za mało nasączone.

Z dady całkiem ok, ale najlepiej sprawdzają się dla mnie te z pampersa. Wg. mnie są świetnie nawilżone i mocne i zamykanie jest szczelne. 

A no i plusem tych z pampersa też jest to że można nimi wytrzeć też buzię, rączki i szyję i nic się nie dzieje ze skórą. Tymi z dady raz wytarłam córci szyję to zaraz zrobiła się jej cała czerwona.

U nas na szczęście córka nie ma uczulenia na dade  normalnie buzie wycieram i nic się z nią nie dzieje 

Ja.mam z pampersa aqua pure i są dość intensywnie nawilżone ale nie wyjmuje się ich tak łatwo z opakowania. Ja kilka rodzajów testowałam ale po żadnych nic nie dzieje sie u dzieci. 

ja zazwyczaj babydream te z 99% wody, albo zielone z rosmana  czasem waterwipsy jak się trafią w dobrej promocji. Biedronkowe do mnie nie przemawiają te zielone ze względu na skład, mogę nimi kurze wycierać, ale nie pupcię niemowlaka.