ostatnio kupiłam waterwipes i są rewelacyjne, chyba na nie się przerzucę. Zdecydowanie lepsze niż takie dada.
Waterwipes ja używałam przy maluszku i z nich przechodziliśmy na dady i wszystko dobrze jest
Ja przez pierwszy miesiąc używałam chusteczek 99%wody. Może nawet dłużej, później stopniowo przechodziłam na dady i skoro nic nie działo się to przy nich zostałam. Chociaż czasami używam też chusteczek z innych firm.
Ja widziałam fajny ranking u Pana Tabletki większości mokrych chusteczek. Położna w szkole rodzenia mówiła, że z obserwacji jak chodzi po domach to przeważa waterwpis, Dada i babydream
Waterwips są świetne ,ale szczerze mówiąc cenę mają nieźle wygórowaną :) Używałam zwykle HIPPa. Kiedyś TAMI były takie fajne w rossmannie teraz ich nie ma od długiego czasu. Ogólnie babydream teraz też ma chusteczki 99%wody. Dużo jest teraz chusteczek z dobrym składem ,a cena z pewnością niższa :)
Też chyba trzeba sobie popróbować jedne czy drugie rodzaje. Mam znajomą, która mówiła, że dla niej waterwpis są okropne, bo za mokre, za zimne, cały czas trzymała je w opakowaniu na grzejniku. Ale nie wiem czy to jej fanaberie czy faktycznie widzi różnice w tych, które ma teraz ;)
udało nam się wygrać chusteczki luba tuli i też je używamy i też małemu nic nie jest po nich
O, mama Wojtusia ale super :) właśnie fajnie jak można złapać jakąś próbkę lub pełnowartościowy produkt do testów :)
A te tuli nie sa w pepco czasem?
tego to nie wiem
Prawdopodobnie będę dziś w pepco (może jeszcze dorwe jakieś ozdoby wielkanocne) to sprawdzę i dam znać czy u mnie były :)
Chusteczek używałam różnych. U mnie najlepiej sprawdziły się Dada ultra sensitive 100% bawełna. Częściej używałam jak córka była mniejsza. A jak już ja.pewniej łapałam to szłam do łazienki i myłam pupę. I ogólnie teraz używam chusteczek głównie w gościach czy w podróży.
Ja na bardziej "brudną sprawę" używałam huggues bo one zawsze były takie grubsze i mocno nasączone. A tak przy zwykłej zmianie pieluszki ,gdzie dziecko zrobiło tylko siusiu to używałam już mniej mokrych typu HiPP. W domu po siusiu starałam się używać tych dużych ,kwadratowych wacików nasączonych przegotowaną wodą. Nie było problemów z odparzeniami i ograniczałam substancje zapachowe :)
ja tych huggues jeszcze nie miałam
W pepco jest lula :)
Muszę wypróbować te z pepco
Chusteczki Lula niebieskie też kupuje tylko w Pepco za 72 sztuki place jedynie 5 zł
a ja nie mam Lula tylko Luba tuli
Mama Wojtusia właśnie dlatego sprawdzałam jakie są w pepco, bo dziewczyny nie były pewne nazwy. Ja ich nie używam, to buło tylko informacyjnie napisane
Lula polecam są bardzo dobrze nasączone