Spóźnia mi się okres
A długo już to opóźnienie? Sam stres może przyczynić się dotego typu zaburzeń jak i wiele innych czynników.
Po pierwsze to się nie stresuj, bo to może przyblokować okres. Wątpie żeby test ciążowy był już wiarygodny więc chyba musisz chwilowo uzbroić się w cierpliwość albo umówić się na teleporade do gin I opowiedzieć to co tutaj na grupie. Tak jak dziewczyny mówią, wszystko się może wydarzyć tak na prawdę
Stres, wysiłek fizyczny, dieta. Mogą spowodować opóźnienie okresu. Teraz te upały też moga mieć wpływ. Zrób test i najwyżej powtórz za kilka dni.
Stres może mega opóźnić okres, ja zawsze miałam regularny a jak miałam taki ciężki stresujący czas to cały miesiąc okresu nie miałam. Warto test powtórzyć za jakiś czas, im później się go robi tym jest wiarygodniejszy.
O dziwno opoznienie miesiączki może być powodowane wieloma czynnikami. Tak jak dziewczyny piszą , nie ma co się stresować. Ale jak się miesiączka spóźnia to warto wykonac betę, wtedy ma się pewność co do ciąży.
A z ciekawości ile u Was się płaci za test bety? Ja nigdy nie robiłam dlatego pytam. No na fundusz tego chyba nie da się zrobic?
Ok 40zl