Ciąża mnoga

Zawsze chciałam mieć bliżniaki, choc to nie lada wyzwanie dla rodziców.

Podwójne szczęście dla rodziców ale też duże wyzwanie . Mój mąż jest z bliźniaków :slight_smile:

chciałam mieć bliźniaki ale jak widzę jak się czuję w ciąży z jednym to już nie jestem taka chętna

podwójne szczęście i podwójne wyzwanie

oj przy dwojce to na pewno ciezko…

Podwójne szczęście ale i podwójne wyzwanie

Moja kuzyna ma córki bliźniaczki. Nie powiem, bo było jej ciężko, ale dała radę :slight_smile:

Z bliżniakami jest dużo radości ale tez więcej obowiązkow

kiedyś chciałam mieć bliźniaki ale teraz chyba wole pojedynczo

Ja myślę, że bliźniaki są fajne i bardzo bym chciała… do 3 razy szuka :slight_smile:

u nas moja mama jest blizniaczka wiec jak powiedzielismy o ciazy to od razu pytali czy blizniaki beda

blizniaki sa slodkie ale roboty przy nich co niemiara

U nas w rodzinie zdarzały się ciąże bliźniacze, więc była szansa, ale jeszcze nie tym razem :wink: Na razie “tylko” jedno dziecię czeka w brzuchu.

podwójne szczęście :slight_smile: u mnie ciąże pojedyncze

Dwójka to już z głowy. U mnie chłopak się szykuje

podwójne szczęście, podwójne obowiązki - cały czas marzę o ciąży bliźniaczej, ale raczej predyspozycji genetycznej brak, więc pozostanie w sferze tych niespełnionych marzeń. A może zdarzy się cud? :slight_smile:

u mnie bedzie jak z blizniakami synek ma 13 msc a w styczniu rodze kolejnego synka

U mnie był tak szybki przyrost beta hcg że lekarz myślał że będą bliźnięta. Jednak okazało się jedno dzieciątko.

Tutaj największe znaczenie mają geny. Bliźniaki to super sprawa.

Też chciałam bliźnięta a teraz z 1 ledwo daje rade