Ciąża po pettingu

Nie zaszkodzi zrobić test....skoro wprowadził sperme to jest prawdopodobnie ze mozesz zajść w ciaze..

Witam, ostatnio uprawialiśmy petting. On doszedł na moje narządy płciowe i razem ze sperma wsadził we mnie palce. Wszystko działo się w chwili uniesienia. To były dni plodne, minęły z 2 tygodnie i jakoś dziwnie się czuję. Czy jest jaka kolwiek możliwość zajścia w ten sposób w ciążę?

prawda jest taka, że wszystko jest możliwe. Sperma dostała się do środka i teraz to loteria. 

Czujesz się dziwnie hmm to zależy jak dziwnie ? czy masz jakieś objawy niepokojące ? by być pewnym najlepiej właśnie zrobić test ciążowy w czasie  spodziewanej miesiączki

Kiedy planowo masz mieć miesięczne?już się spóźnia czy jeszcze nie najlepiej zrobić test i pomyśleć w przyszłości o konkretnym zabezpieczeniu nie będzie wtedy takich stresowych sytuacji 

Myślę że jak sperma się dostała do środka to zawsze są szanse nie ważne w jaki sposób się tam dostała może warto wykonać test ciążowy albo badanie beta HCG żebyś miała pewność jak wygląda w tym momencie sytuacja i przede wszystkim bez nerwów i na spokojnie 

Też myslę ze jest spore prawdopodobienstwo ciązy skoro były dni płodne sluz plodny wszytsko mozliwe

jak dla mnie to po prostu trzeba zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki jeśli się nie pojawi. i wtedy będzie jasne.

No mi też się wydaje że są szanse dlatego warto sprawdzić czy jest ciąża czy nie :) 

Dobra jak poczytałam to szanse są minimalne. No ale male ryzyko to zawsze ryzyko . Nawet gumka to 98% ochrony. Tu pewnie szansę na ciążę jeszcze mniejsze ,ale wszystko się może zdarzyć 

Mazia ale tutaj nasienie było na drogach rodnych plus wprowadzone do pochwy odpowiedni śluz dni płodne, dla mnie też całkiem prawdopodobne

myślę ze to możliwe 

Czasem właśnie przez przypadek najłatwiej zająć w ciążę szczególnie jak się nie spodziewamy że takim właśnie sposobem można zajść więc warto sprawić po prostu dla pewności i wykonać test :)

Szanse są minimalne ale jednak zawsze jakieś są co prawda żadna antykoncepcja nie daje nam 100% pewności natomiast Wydaje mi się że jeżeli ktoś zdecyduje się już na taki dorosły krok jak współżycie to powinienem mieć na uwadze to że takie zajście w ciążę mimo wszystko jest możliwe obie strony powinny te opcję brać pod uwagę a jeżeli nie są gotowe na dziecko to mimo wszystko pomyśleć o jakimś zabezpieczeniu jakimkolwiek nawet wspomóc się gumkami zawsze to potem głowa jest spokojniejsza

Właśnie samo sedno. Co byśmy nie stosowali ryzyko jest i trzeba to brać pod uwagę

Szanse są malutkie, ale są. W końcu plemnik mógł się przedostać, ale to musiał by być wprowadzony do pochwy. Lepiej sprawdzić.

Też mi się wydaje, że szanse są małe ale lepiej nic z góry nie zakładać tylko sprawdzić, zrobić test lub betę i mieć spokój :) 

A ja juz sie zastanawiam kto pyta Zuzanna Julka czy Maja ;)

Zawsze istnieje jakies tam ryzyko skoro nie ma zabezpieczen 100% ;) 

jestem sama ciekawa co wyszło z tego 

Nie sądzę żebyś mogła zajść w ciążę. Wiadomo szansa jakaś tam jest jest ale raczej nie więcej niż 1%. Nie tak prosto zajść w ciążę jakby mogło się wydawać. Plemniki też potrzebują dogodnych warunków do rozmnażania. Spokojnie poczekaj do okresu i tyle. Daj znać jak sytuacja się potoczyła bo też jestem ciekawa ;) życzę Ci żeby było po Twojej myśli ;)

Właśnie proszę dać znać bo będzie ciekawość zrzerala nas:)