Ciąża w wieku 21 lat, jak powiedzieć rodzicom, czy świętado dobry czas

Blw super pomysł jak ktoś wbije się w termin ciąży hihi 

My zawsze planowaliśmy na dzień dziadków prezent ale nie wyszło haha za to teść i moja mama mieli prezent urodzinowy ;) 

U nas w sumie nigdy się tak nie udało mówić w jakieś urodzing, zresztą ja albo nie mogłam się doczekać by powiedzieć albo musiałam szybko mówić bo były problemy i potrzebowałam pomocy 

To u nas było dzień mamy i właśnie tak zdjęcie USG zostawiłam razem z prezentem :D 

Ja zrobiłam z synem laurkę dziadkom ;) na pierwszej stronie bocian trzymający bobasa , a w środku usg z informacją "będę miał rodzeństwo " ;)

A my tradycyjnie poinformowaliśmy rodziców i starszego synka 

O pierwszej ciąży dowiedzieliśmy się pod koniec listopada. Stwierdziliśmy, że zrobimy pierniczki i na każdym napis będziecie dziadkami i damy dziadkom w Mikołajki. Pierniczki wyszły piękne, ale nie doczekałam Mikołajek i wylądowałam w szpitalu, więc dziadkowie dowiedzieli się nie tak jakbyśmy chcieli. Ale i tak się bardzo ucieszyli :) 

Powiedzieliśmy w święta. Był szok, ale się ucieszyli. Teraz nie ma innego tematu 🥰

Jakie śliczne <3 bardzo fajna niespodzianka ! Świetny pomysł na przekazanie informacji o ciąży;)

Ale super to wymyśliliście, świetny prezent dla przyszłych dziadków 

Teraz jest pełno pomysłów jak powiedzieć nie mówiąc haha super 

chyba klaydka to buciki w opakowaniu prezentowym :)

Och piękne pomysły- Femka świetnie, że udało się zaangażować starszego brata :)) na pewno dzięki temu czuł się ważny i nie odstawiony na bok, "bo nowe dziecko" :) Julka - piękne, piękne, piekne, nic wiecej nie trzeba pisac ! :) 

Super prezent :)

Też uważam, że świetny pomysł na przekazanie informacji. Ogólnie  gratulacje;)

Gratulacje. Super że ucieszyli się z tej wiadomości. 

Tal pomysłów jest sporo. Ja swojej mamie pokazałam tylko zdjęcie i powiedziałam że to pierwsze zdjęcie naszego dziecka 

Julia96 super pomysl! cieszę się, że przyszli dziadkowie tak pozytywnie odebrali wiadomość o tym, że pojawi się wnuczek i teraz możecie w pełni cieszyć się tym wspaniałym czasem :)) jeszcze raz gratulacje!

ooo najs :)

Kochana to nie Twoja mama ma być gotowa na bycie babcią tylko Ty na bycie mamą. 

To wy będziecie się opiekować tym maluszkiem to jest wasza decyzja i wasze życie. Jeśli jesteście szczęśliwi to nikt wam nie powinien tego szczęścia odebrać 

Kubica pięknie powiedziane . Teraz będziesz miała swoją rodzinę i tym się trzeba przejmować a nie tym co powie mama. Ważne żebyś ty się czuła dobrze a nie kyus innym. Ciaza to szczególnie wyjątkowy okres w życiu, na pewno też momentami stresujący dlatego nie ma co dokładać sobie nerwów