Niezle ciekawe czy ta promocja tylko do dzisiaj? jutro bym sprobowala podjechać
właśnie wyczytałam tutaj że dobre jakościowe są te rzeczy. zdziwiło mnie to. ale fajnie, jeśli będę to aż zerknę.
ooo, szkoda że nie byłam wczoraj na zakupach
Do 1 czerwca są promocje
Natalia ale to przy iluś sztukach czy przy każdym produkcie 50%-
U nas się z biedronki nie sprawdzają niestety
Natalia o! To Ci się udało super kupić. Ja nie mam biedronki pod nosem i rzadko tam zaglądam niestety ;(
Ja musze spróbować kupić:)
te z biedronki nie przezyły suszenia w suszarce... wyszły dwa rozmiary mniejsze, gdzie z H&m, reserve, smykiem czy nawet pepcowymi nie ma takiego problemu. Wiadomo, że conieco się zbiegną, czy skulkują te gorsze, ale żeby o dwa rozmiary wyszły mniejsze to mi sie nie zdarzyło nigdy xD
ojej to szkoda ubranek
ewe dobrze ze piszesz trzeba brac wieksze;)
Tez miałam body z biedry i żaden nie jest równy... chociaż z materiałem nic się nie dzieje u mnie, jednak są tak krzywe, że porażka
O to teraz mam zagwozdkę czy brać na próbę te z biedry.. Z sinsaya rzeczy tez pokurczone w suszarce
Ja z sinsay mam i sprawdzają się super , ale nie suszę w suszarce :(
może zbyt wysoka temperatura i tak się dzieje :(
często słyszałam że w suszarkach z rzeczami coś się dzieje
mama Heli ja mam tak z kaftanikiem z pepco ;) mam sporo sztuk bo wole kaftaniki ubierać a jeden mimo iż był nowy i było z nim wsytzsko ok to teraz jeden rękaw jest krutszy od drugiego i dużo szerszy;) śmiesznie to wyglada ;) ale jeszcze pare razy go pewnie ubiore do dobicia na rozszerzenie diety ;);)
Ewe no co Ty! Ja co prawda suszarki nie używam ale dobrze wiedzieć że takie "cuda" się dzieją.
Ja też tak często mam przy różnych ubrankach, że jeden rękaw jest dłuższy od drugiego i nawet się zastanawiałam czy córeczka po prostu nie ma jednej ręki krótszej :P ale też mi się wydaje, że to wina niektórych ubranek, a może się bardzo rozciągają przy zakładaniu
Teraz te ubranka to troche na ilośc lecą z szyciem a nie na jakośc. A znowu za dobra jakość trzeba zapłacić dużo wiecej pieniędzy a torchę szkoda jak dziecko ma w tym pochodzić na chwile i takie błędne koło. Często też ma tak ze po którymś praniu rzeczy się naciągają do tego stopnia ze z bluzki robi się sukienka hehe
jak w suszarce wysoka temperatura to możliwe że się skurczają