Ubieram koszulke i spodenki nie mamy żadnego problemu z pampersem 🤷♀️,
No ja to piore w 50 stopniach wszystko ;) wiec wysoka raczej nie jest ;) taki material ;/
Co do ubioru u nas ostatnio tez na latwizne ide w domu same bodziaki a na dwor kiecki;)
U nas to samo
Teraz czymś lżejsze ubranka tym lepiej bo u nas już wysokie temp. się zaczynają robić a dziecko jednak się mega poci we wózku czy na rękach
Dokładnie, nie ma co wymyślać ważne żeby dziecku było wygodnie :) a jak są upały to sukienka lub sam bodziak idealna :)
Oj w wozku to trezba uwazac z tymi budkami bo temperatura mocno wzrasta wewnatrz;(
Anisss masz rację. Ja podziwiam te mamy, które mają czarne wózki, dziecko z zamkniętą budką i jeszcze pielucha przewieszona... No przecież w tej gondoli jest chyba ze 100 stopni.
Ja mam ciemno szary wózek ale teoretycznie tkanina odbija promienie UV. W gondoli i teraz w spacerówce były takie siateczki pod materiałem wózka więc można było to odpiąć z każdej strony i był przewiew :)
Ja bym pieluchy nie zawiesiła na wózek, też tego nie rozumiem
Wydaje mi się że najgorszy na lato jest czarny kolor przyciąga słońce
Teraz są te wózki robione z materiałów odbijających słońce więc kolor nie ma znaczenia :)
ja jak szukałam wózka to tez pierwszy sklep jaki byliśmy to mieli tylko 2 modele w tym czarne;(
no jak dla mnei nawet jak odbijają swiatło to jednak nie jest kolor dla dziecka;)
my mamy również szary z możliwością przewiewu ale teraz chyba wiekszośc ma takie rozwiazania;) ale i tak jak jest gorąco to staram sie mało tą budkę zasłaniać;) chociaz i tak w spacerówce kiedy dziecko już siedzi to inaczej niż w gondoli
teraz sporo kolezanek ma czarme wózki kiedys to mi sie nie podobało ale juz przywyklam mozna rozweselić wkładką kocykiem torbą, ale nie uwazam zeby był to na lato zły kolor, bynajmniej ławty w utrzymaniu czystosci kolezanki chwalą
Moja siostra też ma dwa czarne wózki i na osiedlu też widzę mnóstwo osób z takimi. Jednak wózek ma się podobać właścicielowi bo o dziecku to przecież obojętne no i tatuś też nie może się wstydzić wyjść sam z wózkiem na spacer :) dlatego mój mąż nie chciał różowego kupować :P
Do czarnego wszystko pasuje, właśnie potem nie ma problemu, żeby jakąś pstrokatą wkładkę kupić i super to wygląda
my mamy szary chciałam granatowy ale nie było;( wiec szary z turkusem;) i w sumie ten kolor mi tak jakos podpasował ;)
z tym wychodzeniem tatusiów no tak;) przeciez wózek to niczym autko;-)
my sie śmielisy ze xlander to prawie jak landrower;)
oj tak wygląda super
U nas też szary wózek i wkładka biała w kwiaty bordowe :)
też musi wyglądać ekstra
wkładki to my mamy dwie;) jedna w kolorowe misie takie z pomarańczem;) starsza córka wybierała;) a maż wybrał szary pod kolor wózka;) wiec mamy do wyboru ;) ale dodatki jak kapsula na smoczki to wisi turkusowa;)
ja mam wózek czarno- złoty. Taki jaki chciałam, bardzo mi się podoba
to ja nigdy wkładki nie miałam do wózka i jakoś dzieci dają radę :)