Ja jak byłam młodsza to mi wmówili ze w energetykach jest tauryna od byka , i od tamtego czasu tak mniej po to sięgałam ![]()
![]()
![]()
![]()
Jak dla mnie od czasu do czasu są super i pomagają się nawodnić ![]()
I dobrze Ci wmówili ,hihihi ![]()
Od czasu do czasu nie zaszkodzą ![]()
To prawda po nich jestem jeszcze bardziej zmęczona i rozdrażniona
Dla mnie taki zestaw też jest idealny ![]()
W życiu całym wypiłam może z kilka szt jakoś nie miałam potrzeby picia tego
To to jest prawda czy nie ? Bo ja już też nie wiem a słyszałam też o tym że to z byka ![]()
![]()
Eeeee nie do takich napojów jest produkowana syntetycznie ![]()
Ale ogólnie racja że 1szy raz wyizolowala była z żółci bydlęcej lata temu.
To prawda, naturalny kolor to niestety nie jest, a sztuczne barwniki ![]()
Ale straszne przeżycie… Dobrze, że byłaś wtedy z nią i że ludzie zareagowali. A ten telefon do rodziców aż mam ciarki, musiało być naprawdę ciężko. Dobrze, że wszystko się skończyło bez tragedii.
Ja sie tymi napojami nie interesowalam, ale z ciekawosci zerknę na jego sklad.
Zebys wiedziała.
Tak organizm odreagował
czy ją to nauczyło? Nie do konca bo piła na imprezkach wódkę z tym dziadostwem popijajac piwem zeby byl większy kopniak …
Ja jak ja… ale bardziej mnie przeraza ze moj syn 7 lat widzac swoich idoli na opakowaniu piłkarzy tez to chce… ciezko tlumaczyc…
Też mi się wydaje że to było by nie możliwe że to prawda , wątpię czy ludzie by to pili w takim razie
Nooo to całe szczęście ![]()
![]()
![]()
Mi zaimponował kiedy Cristiano Ronaldo, jak na konferencji prasowej schował wystawiona na widoku cole, a postawił wodę i powiedział że tylko woda
Masakra… czasem niestety nawet takie sytuacje nie uczą. Młodość rządzi się swoimi prawami, ale oby z wiekiem przyszło więcej rozsądku i troski o własne zdrowie.
Eee teraz jest panią psycholog z własną działalnością i 3 dzieci myślącą o kolejnym bobasie ;D
Zamiast tych piłkarzy umieszczać na wodzie zeby dzieci zachęcić do picia to oni robią na tym dziadostwie