Ja jak robię to odłamuje zdrewniałą część, owijam plastrami boczku wokół całej łodyżki. Nie solę już, bo boczek słony ![]()
Tutaj masz przepis od Ania gotuje ![]()
Ja jak robię to odłamuje zdrewniałą część, owijam plastrami boczku wokół całej łodyżki. Nie solę już, bo boczek słony ![]()
Tutaj masz przepis od Ania gotuje ![]()
Ten przepis z pieczarkami też polecam ![]()
A to już jest sezon na szparagi? Ostatnio mi mignęły w sklepie. Widziałam też ogórki gruntowe za 9,99zl …. Chyba zakiszę pierwsze małosolne w kamionce
Odrywam te „dupki” pozniej owijam boczusism cieniutkim, takimi plasterkami i na grilla! Palce lizac! Uwielbiam je ![]()
No ja myślałam , że już jest jak się pojawiły w sklepie ![]()
![]()
![]()
Ojacie MAŁOSOLNE - uwielbiam! ![]()
Całe lato muszę je mieć na blacie do jedzenia ![]()
Ja juz jadłam kilka razy szparagi, nie mogłam się doczekać sezonu ![]()
@Efektdomi tez uwielbiam takie szparagi. Na jakieś domówki robię też często śliwki w boczku. Uwielbiam wszystko co jest z boczkiem, ale może po ciąży powinnam polubić coś bardziej fit ![]()
Małosolne to mój mąż w dwa dni 1kg zjada …. I muszę robić następne. Strasznie lubimy własne ogórki małosolne ![]()
Z tego co wyczytałam na necie to sezon jest od końca kwietnia dopiero i trwa bardzo krótko bo tylko do czerwca
@Mamuska357 to ja tak zjadam małosolne jak Twój mąż. Jak rano zrobię to już wieczorem jem i na drugi dzień nie ma🤣 ja lubię takie szybko zrobione a późnej już mi nie smakują .
Lubisz takie jak moja mama ![]()
Noooo takie są najlepsze. To ty jesteś niezła ze potrafisz tyle wciągnąć w jeden dzień ![]()
Ale w biedronce i wszędzie je widzę
Też uwielbiam są najlepsze, jeszcze trocheee
Tak, ja też wczoraj widziałam w stokrotce szparagi ![]()
![]()
Ja i tak najbardziej czekam na truskawki ![]()
Takie najlepsze. Ja uwielbiam takie 2-3 dniowe. Najlepsze na grilla
Noooo aż czekam na nie bo dziecku zrobię żeby spróbował ![]()
Ja jeszcze na czereśnie , uwielbiam ![]()
![]()
![]()
I do tego jeszcze arbuz i Borówki ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.