Co przygotować na grila?

Arbuz uwielbiam mniam u nas kg jest jadany :face_with_peeking_eye::see_no_evil:

2 polubienia

Ja lubię arbuza ale ja jest słodki i czerwony. Borówki moja mam kupuje na plantacji od chłopa o są mega słodkie i te amerykańskie

My nieraz kupujemy te małe ale to nie to samo :smiley:

2 polubienia

Tak te mini corka ostatnio wziela zaplacila 19 zl :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: ale nawet dobry byl

2 polubienia

Truskawki :strawberry: borówki :blueberries: arbuz :watermelon: czereśnie :cherries:. Jeeeny ja już chce lato aby móc się zajadać :drooling_face:

2 polubienia

Ja czekam z niecierpliwością na pomidorki moje teściowej ze szklarni. Chce małemu dać spróbować prawdziwego słodkiego pomidora

1 polubienie

Jeju ja też czekam na sezon żeby mały zjadł warzywa i owoce w smaku jakie mieć powinny :heart_eyes: straszenie ubolewałam że rozszerzanie diety wypadło nam akurat teraz zimą

1 polubienie

U mnie właśnie rozpoczął się w październiku/listopadzie więc praktycznie całą jesień i zime

1 polubienie

Ja czekam na brzoskwinie z mojego drzewa i jabłka szara reneta! :peach::apple:

U mnie to samo , ale z drugiej strony troche jednak sie ciesze , bo i tak dawalam sloiczki a jakbym miala swoje warzywa i owoce to by mi bylo bardziej zal :see_no_evil:

1 polubienie

Teraz jak będziemy do teściowej jeździć to trochę popróbuję synek ogórków, malinek z krzaka, Jabłuszka z drzewa czy cukinie z ogródka.

1 polubienie

O najlepsze co może być :slight_smile:

1 polubienie

Mój syn właśnie w wieku twojego bardzo dużo jadał pomidorki , uwielbiał

1 polubienie

Oo masz brzoskwinię , Woow super :heart_eyes: moi rodzice mieli to zmarzło drzewko i tylko też raz owocowało a ileś lat nic

1 polubienie

Mieć takie już większe drzewka owocowe to marzenie , a zanim to urośnie :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Dobrze trzeba pomyśleć , że jak się kupi działkę to zaraz trzeba kupić drzewka i wsadzić :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Urośnie nim się obejrzysz :slightly_smiling_face:

1 polubienie

My jak kupilismy mieszkanie i dzialke to odrazu zasadziliamy tuje i przez 8 lat sporo urosly :smiling_face_with_three_hearts:

My wymienialiśmy ogrodzenie i będziemy sadzić żywopłot przy nim. Chcemy z derenia białego, który szybko rośnie i fajny robi efekt - latem białawe listki, zimą czerwone gałązki :sweat_smile::herb:

1 polubienie

Super wygląda …. Robi wrażenie

1 polubienie