Arbuz uwielbiam mniam u nas kg jest jadany ![]()
![]()
Ja lubię arbuza ale ja jest słodki i czerwony. Borówki moja mam kupuje na plantacji od chłopa o są mega słodkie i te amerykańskie
My nieraz kupujemy te małe ale to nie to samo ![]()
Tak te mini corka ostatnio wziela zaplacila 19 zl ![]()
![]()
ale nawet dobry byl
Truskawki
borówki
arbuz
czereśnie
. Jeeeny ja już chce lato aby móc się zajadać ![]()
Ja czekam z niecierpliwością na pomidorki moje teściowej ze szklarni. Chce małemu dać spróbować prawdziwego słodkiego pomidora
Jeju ja też czekam na sezon żeby mały zjadł warzywa i owoce w smaku jakie mieć powinny
straszenie ubolewałam że rozszerzanie diety wypadło nam akurat teraz zimą
U mnie właśnie rozpoczął się w październiku/listopadzie więc praktycznie całą jesień i zime
Ja czekam na brzoskwinie z mojego drzewa i jabłka szara reneta! ![]()
![]()
U mnie to samo , ale z drugiej strony troche jednak sie ciesze , bo i tak dawalam sloiczki a jakbym miala swoje warzywa i owoce to by mi bylo bardziej zal ![]()
Teraz jak będziemy do teściowej jeździć to trochę popróbuję synek ogórków, malinek z krzaka, Jabłuszka z drzewa czy cukinie z ogródka.
O najlepsze co może być ![]()
Mój syn właśnie w wieku twojego bardzo dużo jadał pomidorki , uwielbiał
Oo masz brzoskwinię , Woow super
moi rodzice mieli to zmarzło drzewko i tylko też raz owocowało a ileś lat nic
Mieć takie już większe drzewka owocowe to marzenie , a zanim to urośnie ![]()
Dobrze trzeba pomyśleć , że jak się kupi działkę to zaraz trzeba kupić drzewka i wsadzić ![]()
![]()
Urośnie nim się obejrzysz ![]()
My jak kupilismy mieszkanie i dzialke to odrazu zasadziliamy tuje i przez 8 lat sporo urosly ![]()
My wymienialiśmy ogrodzenie i będziemy sadzić żywopłot przy nim. Chcemy z derenia białego, który szybko rośnie i fajny robi efekt - latem białawe listki, zimą czerwone gałązki ![]()
![]()
Super wygląda …. Robi wrażenie