Co przygotować na grila?

Szpinak , por , kukurydze , ogorka , 3 lyzki majonezu i jedna musztardy miodowej

4 polubienia

A szpinak taki surowy? Czy podsmazalas z czymś?

@Karcia jezu surowy , a to mozna podsmazyc ? :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: no ja w kuchni to jak dziecko we mgle , ale sie staram :rofl: maz jest od masterchefowania :sweat_smile:

Ja szpinak zawsze smażę do makaronu z kurczakiem :smiley:

1 polubienie

Ja to samo i do tego jeszcze czosnek. Kiedyś robiłam jeszcze farsz do naleśników z fetą i podsmażonym szpinakiem i kurczakiem

1 polubienie

Haha można ale spokojnie świeży też się je. Zazwyczaj z cebulką i czosnkiem. Dlatego pytam jako dawałaś. Ja do smażonego lubię tak jak dziewczyny piszą dodać fetę i zrobić farsz do naleśników, pierogów czy do kurczaka z makaronem

1 polubienie

I ja bardzo uwielbiam robić sok ze szpinakiem, jest przepyszny

Uwielbiam takie sałatki! :smiling_face_with_three_hearts:

To musze sprobowac nastepnym razem wymącić cos ze smazonym szpinakiem :grin: czlowiek sie cale zycie uczy :rofl:

1 polubienie

Tylko się nie zdziw że tego szpinaku będzie 1/5 po usmażeniu :see_no_evil:albo i mniej

A lubicie sałatki z selerem naciowym? Dla mnie są extra :heart:

1 polubienie

Ja nie lubie ale moj maz czesto robi :speak_no_evil:

1 polubienie

Ja nie lubię, ale ale lubię sok :smiley:

Ja uwielbiam - najlepiej to seler, kurczak gotowany szarpany, żurawina, słonecznik i majonez :heart:

A ja w sumie mówię , że nie lubię a nie jadłam. :sweat_smile: twój przepis wydaje się smakowity :heart_eyes:

1 polubienie

Oooo właśnie haha to też ważne żeby się nie nastawiać że będzie za dużo :rofl:

Ja nie lubie polaczen ze slodkim , uwielbiam np camembert ale nie zjadlabym z zurawina
Tak samo jak robia schab ze sliwka . No nie dla mnie :see_no_evil:
@SylwiaMK to tak jak z pieczarkami :rofl:

Ciekawe jaka pogoda będzie w weekend, bo tak chodzi za mną grill , a w tym roku jeszcze nie robiliśmy :speak_no_evil::see_no_evil:

Za mną też , myślę czy by pierwszy raz w tym roku nie pojechać na działeczkę :slight_smile:

Chyba grilowa jeszcze nie będzie :wink: chociaż jak kto lubi ja na grilla wolę trochę cieplej :face_with_hand_over_mouth: