Co się dzieje na Śląsku

Po tematach widać, że naprawdę musi tam być fajnie. Muszę się tam wreszcie wybrać. Przyjeżdża jutro do mnie mama, może z nią mi się uda :slight_smile:

Dla mam, które maja już swoje Maluszki:

Super, że organizują zajęcia już dla takich maluszków.

Też mi się to bardzo podoba, jak tylko Moja Mała się pojawi to na pewno tam sie pojawimy, aby tylko jeszcze je organizowali.

Też na razie nie mam z kim wybrać się na tego typu zajęcia, ale z Maluszkiem bardzo chętnie pójdę. Myślę, że za jakiś czas nada będą organizowali takie zajęcia, także spokojnie, jeszcze załapiemy się.

Jeśli ktoś jest zainteresowany chustowaniem to gorąco polecam: Pierwsze chustowe Warsztaty dla Mamy w ciąży i Taty!

ewelka33, byłaś może na zajęciach na BioBazarze? Jestem ciekawa jak to wygląda.

Ja polecam spotkania w Klubie Rodzica dla wszystkich mam z Podbeskidzia okolice Żywca, Bielska, Cieszyna, Czechowic-Dziedzic… Spotkania odbywają się w Czytelni Żywieckiej Biblioteki Pedagogicznej w każdym miesiącu od września do czerwca. Wszystkie informacje na stronie:)

Jeśli ktoś jest zainteresowany chustonoszeniem, to w najbliższą sobotę odbędzie się piknik: ZaMotany Piknik vol. 3

Dawno mnie tu nie było, a widzę, że się coś działo.
W ostatnią środę wybrałam się na BioBazar, ale nie dałam rady w tym upale i wróciłam zanim się zaczęło :frowning:

Tak, tak. Nawet zastanawiałam się czy wszystko w porządku bo tak zniknęłaś, ale wiadomo upał, czas urlopów, może brak czasu. Ale jak tylko mamy info o ciekawych wydarzeniach to wrzucamy tu.

Na szczęście nic się nie stało, ale lipiec miałam trochę aktywny i w rozjazdach. Teraz do porodu już się nigdzie nie wybieram, więc będę zaglądała tu częściej i tez będę wrzucała jak coś znajdę :slight_smile:

Jest coś nowego https://355580-17.evenea.pl/
Bardzo chciałam iść, ale nie wiem jak to będzie, bo wtedy jest silesia maraton i mój Mężczyzna w nim startuje. No chyba, że dobrze mu pójdzie, odwiozę go do domu i na 16:30 się wyrobię :slight_smile:

Odświeżam wątek, bo na Śląsku cały czas dzieje się coś dla kobiet w ciąży i młodych matek.
Oto jedno z ciekawszych warsztatów, które serdecznie polecam: Redirecting...

Kurde a u nas co chwila tylko targi ślubne :confused: wszystko co ciekawe to za daleko :frowning:

kornelka02012014, a skąd jesteś? Jakie większa miasta masz w swojej okolicy? Ogólnie śledzę wydarzenia dla kobiet w ciąży i młodych matek, także jak znajdę coś w Twojej okolicy to oczywiście wykleję na forum.

Są jeszcze wolne miejsca na warsztaty Mama-Wie w Katowicach na najbliższą niedzielę, także jeszcze można zapisać się i skorzystać.

Odświeżam wątek: http://www.trends4kids.pl/o-targach/targi-w-gliwicach