albo zobacz co będzie ci najpilniej potrzebne to n początek kup a resztę z czasem będziesz dokupować
Ja czasami coś na promce na zapas kupuje
Ja też wolę mieć na zapas bo potem cz jest panika że nie ma i na szybko trzeba kupić byle by było i cena wyższa. A jak robię na spokojnie to zawsze mogę się zastanowić co i ile czegoś potrzebuje.
Też lubię zapasy i tak bepanthenow kupiłam 5 od razu to samo żeli od prysznic niestety synkowi przestały pasować i korzysta córka więc nie zawsze warto robić duże zapasy
MamaRóża no właśnie na początek lepiej jednak po szt kupować i sprawdzić czy się bedzie to nadawać.. Ja tak zrobiłam i teraz kupuję w większym ilościach jak sie sprawdziło;0
A to ja mówię o zapasach typu jedno max dwa opakowania właśnie gdyby przestało pasować albo coś
Też lubię sobie zrobić zapas szczególnie jak jest coś na promocji Bepanthentów mam spory zapas bo tego używamy. Inne maście kupowałam po 1 sztuce i to mniejsze opakowania. Całe szczęście bo większość na odparzenia albo na krostki na buzi się nam nie sprawdziło i leżą ponapoczynane. Za każdym razem jak przychodziła do nas położna to polecała inną maść i każdą kupowałam.
ja zawsze jak coś jest na promocji to robię zapas bo wiadomo ze tańsze nie będzie
paula to u Was już jest niezły zapas tych maści. ja az tyle to nigdy nie kupuje bo to jednak potem lezy i nie wiadomo czy sie wykorzysta.
dlatego lepiej kupić mniej niż za dużo niestety;/
Ja czasem wole mieć mały zapas
co mogę to mam w zapasie bo jestem zdania ze nie warto później przepłacać
Ja akurat maści kupuję na bieżąco bo też dużo ich nie wykorzystujemy a mają swoje terminy przydatności. Plus często można ich po otwarciu używać tylko przez jakiś czas. Zapasów raczej staram się unikać bo gdzie to wszystko później trzymać.
To jeśli chodzi o maści to jak widzę że się kończy to wtedy kupuje nową. Raczej zakupów takich też nie zostawiam na ostatni dzwonek bo potem problem czasami coś na szybko kupić
Ja maści też kupuje na bieżąco chyba że jest czasem promocja że jeden np sudocrem a drugi 50% taniej to wtedy wiadomo że biorę dwa :)
ja bephanten mam w zapasie 2 tubki jak jest promocja to kupuję
Ja teraz też kupuję jak robie zamówienie w aptece, bo jest taniej i zawsze niech jedno opakowanie leży i czeka. Np plastry Aromactiv jest przebitka z 5 zł na opakowaniu więc mam tego zapas zawsze bo to nam pomaga:)
Często wlasnie sprzedają takie dwupaki i wtedy naprawdę jest taniej niż normalnie :)
każdy szuka oszczedności gdzie może i nie ma sie co dziwić bo teraz wszsystko jest min. 50% droższe. to jest straszne przeciez
u nas teraz aromactiv to idzie jak woda bo syn i córka katary